{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Skipper (Rideskolehest) [Tidl. part] 2008

846 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Livjuliane
Kvinde | 23 år | Oprettet: 25. jun 2012


Tinker Skipper (Rideskolehest)

Fødselsår:
2008
Højde:
Han er omkring 145 cm i stang
Temperament
Han kan godt være stædig. Tingene køre lidt efter hans hoved. Hvis han ikke gider at gå ud af boksen, så bliver han bare stående. Og hvis han ikke lige gider at gå i galop eller ikke lige gider gå frem, så lader han også bare være med det. Det arbejder jeg meget på, så det bliver nemmere at lave andre dressur øvelser.
Gangarter
Skridt:
fint tempo. Går meget fremad

Trav:
han kan godt være lidt langsom, og man skal trykke meget til ham. Det arbejder jeg med.

Galop:
Han er ikke særlig god i galop. Han stopper ofte efter en langside. Det er nemmest at få ham i venstre galop. Man skal sparke virkelig meget til ham, og nogle gange bruger jeg pisk på ham, men den er han lidt bange for, så jeg bruger den ikke så tit.
Stævner
Jeg har ikke været til nogen stævner på ham, da han ikke er så god i galop
Stamtavle
Kender den ikke
Køn
vallak
Bemærkninger
Skipper er en rideskolehest, som står på frederiksværk rideklub. Jeg startede med at ride på ham næsten lige efter han var kommet. Jeg har redet på ham i 1,5 år nu. Jeg har lige fået part på ham, så jeg rider 3 gange om ugen på ham. Jeg rider mandag, torsdag og lørdag.

Han er ikke så god til at gå frem i det hele taget, og han er ikke særlig lydig. Derfor bruger jeg spore på ham, og nogle gange pisk.

Jeg arbejder meget med at han skal gå frem. Og især med galoppen. Han runder sig rigtig fint i volter, som vi også har øvet på i noget tid. Han er stadig stiv i hele kroppen, så jeg arbejder også med at få hans krop bøjet i versadel og kontraversadel.

Han er bange for rigtig mange ting. Især for ting man bruger til ponygames. Han er også bagsky, så hvis der er en anden pony der rider om bag ved ham, begynder han at løbe.
Kommentér på:
Tinker Skipper (Rideskolehest)
Annonce