{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Djarfgengur fra Nekselø 2002

652 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

elvirarh
Kvinde | 25 år | Oprettet: 8. okt 2012


Islænder Djarfgengur fra Nekselø

Fødselsår:
2002
Højde:
140 cm
Temperament
Djarfgengur var, før jeg købte ham, hos et center hvor handicappede kunne komme og ride. Det har han ikke kunne holde til mentalt, og det er derfor meget vigtigt for ham at han kun har en ejer. Man kan ikke bare gå direkte hen til ham, hvis han ikke kender dig. I starten havde jeg rigtig svært med at fange ham, da han ikke var tryg med ham. Men nu efter jeg har købt ham, slapper han meget mere af. Dog kan han godt blive stresset hvis der sker for meget omkring ham fx. i stalden.
Han er en dejlig vallak med massere af energi og vil kun en det bedste. Jeg er allerede meget glad for ham.
Gangarter
Skridt: Tager fine lange skridt, bruger ryggen godt og går fint til biddet.
Trav: Stor, meget ren, vi træner meget, så han går til biddet og bruger ryggen rigtigt.
Tølt: Ren, men en smule ustabil i de højere tempi.
Galop: Fin med dejlig energi og godt løft
Stævner
Vi har ikke været til nogle stævner..
Stamtavle
Far: IS1984187003 - Dagur fra Kjarnholtum, 1984
Mor: DK1992205867 - Vigdís fra Toksvig, 1992

.. resten kan ses på joras :-)
Køn
Vallak
Hans navn betyder 'Ham som går dristigt'
Bemærkninger
01.03
Jeg har lige oprettet ham, selvom det er over to mdr. siden jeg købte ham. Jeg går bare og glæder mig til Himmelbjergegnens efterskole med ham :-)

21.03 - 22.03
Dejlig weekend: Lørdag var jeg med min mor til introdag på efterskolen. Her mødte jeg min kontaktgruppe og -lærer, og vi fik en masse information. Stedet er rigtig fedt, og jeg glæder mig endnu mere nu. Søndag var det min mors fødselsdag, så vi tog til Sorø og red (jeg glæder mig også meget til at vi flytter, så vi ikke er afhængige af en times køretur) på hestene. Dog havde Djarfge tabt en forsko så jeg kunne ikke ride, men arbejde i stedet med ham fra jorden; jeg longerede ham og gik en laaang tur med ham. Han kom hen til mig på folden, og jeg kunne sagtens fange ham! Jeg føler at han virkelig er begyndt at stole på mig, og vores bånd er blevet meget stærkere.

05.04
Vi er nu flyttet på landet! Jeg elsker at være her, med hestene i vores baghave. Der er stadig nogle flyttekasser der skal pakkes ud (Vi flyttede d. 01.), men det er begyndt at ligne et hjem ;-) I går aftes red vi en dejlig tur i Gribskov, som ligger lige ovre på den anden side af vejen. Det er en virkelig dejlig skov med bakker, søer og gratis tilladelse til at ride hvor man vil. Djarfgengur har spurtet rundt på folden med min mors, Prúdur og hygget med min søsters Glanni.
Kommentér på:
Islænder Djarfgengur fra Nekselø
Annonce