{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Silver Delco 2011

643 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bodil K
Kvinde | 51 år | Oprettet: 13. nov 2014


Anden særlig race Silver Delco

Fødselsår:
2011
Højde:
Delco er ca. 142 pt
Temperament
Delco er rolig, nysgerrig og vildt cool overfor nye ting, hans alder taget i betragtning. Når vi er på tur er han gerne den som går først, også hvis der er noget som de andre syntes er "farligt" :)
Det er kun når vi rider forbi en fold med andre heste, at han "puster" sig lidt op... og hold nu op hvor han går smukt på sine ben når det sker :-)
Gangarter
Ret godt gående og dejlig nem at sidde på i traven.
Stævner
Ingen endnu.
Stamtavle
Vi har ikke den fjerneste idé, hvad der er i ham. Hvis der er nogen som sidder inde med gode bud på det, så sig endelig til ;-)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Min datter Celina købte Delco kort før Jul, da hun havde solgt sin søde pony Thorkild. I starten var hun lidt utryg ved Delco, da han jo er meget større end hun var vant til. Det er hun nu kommet over, og tager sig gerne en ridetur uden sadel og en enkelt gang er det også blevet til ridning uden trense. Hun er bare sej:-)

Man kan godt mærke på Delco at han kun er blevet håndteret af voksne. Han er lidt mere urolig og utryg, hvis Celina tager ham ud alene. Så de skal igang med tillidsøvelser på ridebanen. Det bliver spændende og sjovt at følge dem.
Kommentér på:
Anden særlig race Silver Delco
Annonce