{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Maddie (Minerva) 1997

841 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anja Ü
Kvinde | 48 år | Oprettet: 28. feb 2015


Anden særlig race Maddie (Minerva)

Fødselsår:
1997
Højde:
146
Temperament
Maddie er en rolig dame, med sin egen vilje.
Der skal et jordskælv til at skræmme hende og hun tager alle nye udfordringer med ophøjet ro.
Gangarter
Hun bliver for tiden mest brugt i skridt da vi er igang med at opbygge korrekt muskulatur.
I skridt er hun de sidste par måneder blevet mere lydhør, går mere og mere i "kassen" og er i det hele taget rigtig god.
I trav har hun tendens til flugt ridt, det arbejder vi meget med og der sker gradvis bedring.
Galop er ikke prøvet hos os endnu, da vi skal have styr på de andre gangarter først.

Update Okt. 2015; Maddie er godt på vej muskulatur mæssigt. Vi kan nu trave uden flugt ridt og der er lagt op til begyndende springtræning i vinteren i år....

Update Aug. 2016: Maddie og Melisa er nu så langt at de er igang med galop. De finpudser hele tiden deres grundridning, og der sker nye ting mellem dem hele tiden.

Maddie er nu så selvsikker i sit liv at hun laver spilopper til og fra fold, og i år da der skulle trækkes hjem fra sommerfold besluttede Maddie at hun ikke ville følges med Melisa, så hun rev sig løs og løb 10 meter frém (hun kom dog tilbage med et overlegent udtryk som bevis på at det stadig er hende der er den kloge....GGG)...hun er dejlig og helt sin egen.

Update Aug 2021
Maddie er stadig frisk og rørig. Rides flere gange ugentligt og elsker det.
Hun har stadig sin egen mening om tingene men er dog mere lydhør nu end for år tilbage.
Hun har haft nogen mave problemer, men det er der kommet styr på og hun stortrives og forkæles med masser af tid gående løs udenfor folden (dog ikke med adgang til vej). Hun er en dejlig dame, som vi elsker og værdsætter.
Stævner
Ingen hos os, men jeg har fået at vide at hun hos tidligere ejere har gået både spring og dressur stævner, endda vist på LA2 niveau, så der er potentiale i hende.
Her hos os er det nu ikke det der står på programmet pt. Maddies nuværende ejer er en pige på 11 år som sammen med Maddie bruger tid på at lære ridningens kunst fra bunden.

Update Okt. 2015; Maddie og Melisa har nu redet alternativt stævne
(LD2 i grime og uden sadel samt LD1 tandem) det blev til en 1. plads i LD2 og en 2.plads i LD1....det er da meget godt efter 1 års samridning...

Update Aug. 2016; De har nu redet deres 2. alternative stævne og fik denne gang en 3.plads....
Stamtavle
Maddie skulle være efter en Knapstrupper hoppe med fine papirer og en Welsh hingst.
Hun er efter sigende 3/4 Knapstrupper og 1/4 welsh.

Mor: Leonora Dior (B-plan i dressur)
Far: Navn ukendt (Springer idag LA klasser)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Maddie er den mest rolige og samtidig den mest stædige dame i miles omkreds. Hun styrer sin fold udelukkende på karisma, og den har hun rigeligt af.
Venligheden lyser langt ud af hendes smukke øjne og hun besidder en velvoksen portion "kærlighed" som hun pt. bruger til at beskytte en plag på hendes fold fra mobning fra de andre heste.

Hun er en kælepot med STORT K. I stalden ved hun ikke bedre end at blive nusset og striglet, særligt i hovedet er hun glad for berøring.
Hun er sød til at løfte ben og hun har aldrig sparket ud efter nogen på staldgangen eller i ridehuset. Kan hun ikke lide dig er der sandsynligvis en grund og så viser hun det ved at snappe.

Vi arbejder en del horsemannship med Maddie og det er hun rigtig god til.

På fold kommer Maddie når Melisa kalder og hun forsøger ikke at lave ulykker når hun trækkes med ind eller ud.

Maddies livret er MAD, men gerne mest melasse og gulerødder ( tror hun har en mund fuld af guftænder)....

Vi er lykkelige for at Maddie dumpede ned i vores turban, og hun skal med sikkerhed ikke videre herfra.....hun har haft ejere nok og skal have de sidste år af sit liv i ro og mag.....sammen med Melisa (hendes nye bedste ven) og på Horsmark Rideskole hvor hun står opstaldet hos verdens bedste "hestemor".

Update Aug 2017; Maddie har haft en del problemer med diarre, og vi har bøvlet noget med at finde ud af hvorfor og hvad der skal til for at det ikke kommer...hun er undersøgt af dyrlæge på kryds og tværs, udtaget blodprøver og afførringsprøver og ingen forklaring kan findes...dyrlægens bedste bud er at hun har nogen almindelige alderdoms forandringer i tarmene, så nu får hun tilskud af mælkesyrebakterier ind imellem og det virker godt...hun er på forkælelses kost for at skåne maven og sikre tilstrækkeligt næringsoptag, og så trives hun fantastisk....hun SKAL bare have det godt og vi vil gøre alt for at hun har det...

2021
Der er totakt styr på sundheden efter foderskifte, mavesårskur og masser af TLC.
Kommentér på:
Anden særlig race Maddie (Minerva)
Annonce