{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Riisgaardens Kira SOLGT 2006

505 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

AnneMarie B
Kvinde | 46 år | Oprettet: 18. nov 2009


Anden særlig race Riisgaardens Kira SOLGT

Fødselsår:
2006
Højde:
146 så hun er en stor 1er
Temperament
Utrolig rolig og kærlig pony med hjertet på rette sted. Arbejder fint under rytter og tilpasser alt efter hvem der sidder på hende. Så sidder der en rutineret rytter på hende viser hun sin gang. Kommer vores 4 årige på hende går hun stille og roligt rundt på banen med hende og er styrbar både for sæde og tøjle..
Gangarter
3 fine gangarter hvor især traven skal fremhæves.
Stævner
Ingen endnu.

Har været med til ringridning nogle gange med tidligere ejer og en gang med os efter vi havde haft den 3 dage. Vores søn som red på den var med for 2 gang og er 8 han vandt i sin aldersgruppe

1 okt 2015 har hun været til sit første stævne. de red en ld1 til 66,3% super flot af både rytter og hest da de begge havde debut.
Stamtavle
Mor: new forrest

Far: hannovaraner
Køn
Hoppe

Rigtig lækker udstråling
Bemærkninger
At købe Kira var det helt rigtige for vores familie som har 5 børn i alderen 4-12 år. Hun er en pony de alle kan ride og det var kærlighed ved første blik.

vi fik Kira 10/2 2015 og hun har taget alle med storm.

9/3 2015..
hvor det det skønt at se hvor meget børnene holder af Kira og hvor har hun dog allerede på en måned givet vores børn så meget...
Nanna på 10 som altid har været lidt forsigtig er virkelig vokset som rytter. hun er begyndt at springe og synes det er sjovt, gir den gas i skoven og rider uden hænder.. KIRA DU ER GULD VÆRD<3

24/4 vi har igen haft kira med til ringridning. Hun gjorde det bare til ug og gik godt hver gang. Nanna blev nr 2 ved børnene på hende??
Kira du er en ener for vores børn og du blir her til du ikke kan mere, og det er jo mange år endnu??

Efter en kanon ringridder sæson med kira hvor hun har fået 3 kranse med hjem er det snart tid til at starte stævner. Kira har aldrig startet stævne før og det har Nanna heller ikke så det blir spændende.
Kommentér på:
Anden særlig race Riisgaardens Kira SOLGT
Annonce