{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Svensk Varmblod : Charming Duchess *Baby* 2006

15.714 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Svensk Varmblod : Charming Duchess *Baby*

Fødselsår:
2006
Højde:
Baby er 161 cm pt. hun vokser nok nogle cm :) er lidt højrøvet
Temperament
Hun er ret speciel. meget kærlig og vil rigtigt gerne snakke , hun er ret nyssgerig og ELSKER at springe. - jeg vil katagoriser hende som varm.

Hun er aldrig den samme hest at arbejde med. den ene dag kan hun vare stædig og i "nej jeg gider ikke humør" og næste dag kan hun bare være så sød, stille og rolig. med masser af Power gemt.

hun virker hidsig og kan godt være lidt en bitch når det stikker hende. men generelt er hun rigtigt sød.
Gangarter
3 ord beskriver Babys gang - Elegance, RUMMELIGHED og BÆRNING.

hun er natur traver af natur.
Nå hun blir spændt blir hun lidt trippende at se på.
Stævner
KOLDING RIDEKLUB
Lc2a - uoffenligt gjort %
Kommartar: Hun var en stjerne. Meget vågen til st starte med, men da hun var longeret lidt, faldt hun til ro.. Gik et SUPER program med god energi. Galoppen på højre volte kiksede, da jeg ikke kunne få hende til at springer rigtigt an. Men helt tilfreds med hende. Hun var så cool
Så er det bare træls, når dommeren er så træls. Meget mærkelig måde at dømme på

VEJLE RIDEKLUB D. 12-12-11
LC2A - 55 %
Kommartar : Hun var meget spændt. Opvarmningen var ren kaos, da både hest og ponyer var blandet sammen, så det var komplet umuligt at lige krudte hende af først. Det resulterede i en meget frisk lille hest. Inden på banen var hun egentligt flink nok, blir lidt for spændt, så trippede lidt og så synes hun dommerbilen var meeeeget farlig. Så kunne næsten ikke for hende forbi, så det resulterede i en pæn kontraversade forbi hvergang.. På Plus siden - hun lavede nogle pæne øvelser og havde en ok skridt, Samt hun sprang rigtigt an i første forsøg på begge volter - yaaaah ;)
Dommerens kommartar :"Pæn lille hest med god energi, skal lærer at lytte mere til rytteren".
Stamtavle
M. Madame Mim (43)(SWB)
MF Pontus
MFF Ceylon

hendes far er ukendt. så baby er en "Hul i hegnet" hest :D
dersværre ved vi ikke hvordan eller hvem der er far til baby.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Super udtryksfuld snart 6 års Hoppe! Meget Flot fuldblodspræget model med en gang over middel i alle tre gangarter. Hun er en virkelig opmærksom hest med stor kapacitet, smidighed og rigtig god haseaktion.

Hun er meget venlig, samarbejdsvillig og omgængelig.Lidt reseveret for folk hun ikke kender. Baby har et fantastisk nyssgerigt temperament, da hun elsker at gå på opdagelse, og ikke er så bange for at prøve nye ting af. (Bortset fra sorte planker spiser små babyer til mellemmad)

Duchess besidder en meget stor udstråling og et utrolig smukt og udtryksfuldt hoved. Feminin og ædelt. Hun er meget nem at håndtere, tillidsfuld. Forstår hurtigt hvad man ønsker og er meget fornuftig at arbejde med. Hun er et rigtigt glansbillede :D

Babys fremtidsplaner er helt klart hun skal bliver en førsteklasses springhest. Hun har modet, evnerne og det vigtigste - en ukuelig evne til at ville over uanset hvordan springet er opbygget. Hun springer med et stort overskud.

Opdatering d. 24 december 2011
Baby har udviklet sig rigtigt meget det sidste års tid. Hun er begyndt at blir redet mere og mere, har været til to stævner og er begyndt at blir sprunget på. Hun har faktisk vist sig at være uhyggelig lærenem, og er på nuværende begyndt på lidt kontra, versader og travøgninger. Hun lavede en perfekt tilbagetrædning først gang vi forsøgte. Top nice! ;)

Hun har været med mig til træning i spring et par gange og hun tager det forbavsende godt. Hun er dog en værre påskekylling og synes at sorte planker heeelt bestemt spiser små babyer til mellemmad! Skøøre hest ;)
Kommentér på:
Svensk Varmblod : Charming Duchess *Baby*
Annonce