{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gelderland Guwalda AH " Camaro " 2011

1.937 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Gelderland Guwalda AH " Camaro "

Fødselsår:
2011
Højde:
19/3 2015 - 173 cm!
24/9 2015 - 175 cm!
26/12 2015 - 176,3 cm!
20/1 2017 - 176 cm

Hun vokser nok ikke så meget mere :)
Temperament
Hun er en dejlig rolig hest, hun er self ung, så der er nogle spilopper i hende!

Hun er i hvert fald ikke en hoppe med stort H, hun er dejlig nem, lidt uopdragen men ellers fantastisk hest :*
Gangarter
Hun har en FANTASTISK gang!

Skridt : meget fremadgående, gode store skridt.

Trav : fantastisk flyvende og enormt store ben bevægelser.

Galop : meget tung, stor fantastisk gang.
Stævner
Nope !

Vil dog ha stillet hende op til F1 DV kåring.
Stamtavle
M: Nuwalda II
MF: Harald
MFF: Wouter
MFM: Aretta
MFFF: Prolog
MFFM: Ronella
MFMF: Pygmalion
MFMM: Sarita

MM: Guwalda
MMF: Allegro
MMFF: Rentmeester
MMFM: Sonda
MMM: Nuwalda
MMMF: Ziezo
MMMM: Gumeralda

Køn
Hoppe <3
Bemærkninger
Camaro som jeg/vi kalder hende fik jeg D. 21/2-2015!

Drømmen om og få endnu en rød hest og en hest på over de 170 gik i opfyldelse :*

Camaro er af racen Gelder, KWPN , importeret fra Holland til DK, hun er tilkørt og er super dygtig foran vogn, hun reagere på tømmer, og er meget forsigtig :D

Camaro som rigtigt hedder Guwalda, aldrig et navn jeg vil bruge, er ikke tilredet, dette er mit job, og jeg glæder mig som et lille barn hver gang jeg skal op på hende :*

Jeg har endnu kun været på hende 5 gange, de to sidste gange har været får løs Line, og snart kan vi så småt begynde på trav, og satan jeg glæder mig!!

Camaro er en stor hest, dette ved hun bestemt godt selv, giraffen er i hende når grimen skal af og på hehe :D

Camaro er en være møffeløre, hun vil gerne skubbe lidt her og der, og kunne hun komme i ens lomme sad hun der hver gang man gik på folden , hun tror sommetider hun er en chihuahua, dette er ikke altid en fordel, fordi hun når og træde ens sko af og æde halvdelen af ens hånd inden man for set sig om xD

Camaro er en del uopdragen, især fordi hun har en tendens til og bide, ikke sådan helt vildt hårdt, men nappe, hun gør det som oftes hvis man har givet hende en godbid! Hun er en madglad dame <3

Camaro skal være min kommende dressur, jagt og spring hest, hvilket jeg glæder mig vældig meget til !!

Jeg ved godt billederne er få, men der skal nok komme masser løbende ! :)

D. 9/4: begyndt et helvede for os begge !! -.-
Det startede sådan ok, og jeg havde ikke lagt mærke til de små symptomer, men D. 10 om aftenen begyndt det for alvor, dyrlægen kom ud og jeg havde sagt det var sandkolik da jeg havde fundet sand i afføringen og dyrlægen sagde også at det passede, dog gav han hende KUN smertestillende og noget til tarmene.
D. 11 om morgenen måtte jeg igen få dyrlæge ud, en ny dyrlæge, han gav hende det samme og kørte igen fra en kolik hest uden og gi olie!
Om aftenen var det stadig utrolig slemt og hun var nu begyndt og smide sig, den samme som om morgenen kom ud og gav nu endelig olie fordi jeg sagde at nu var det nok, det skulle hun ha nu, jeg fik intet afvide, og når jeg spurgte anede ingen af dem noget som helst.. :(
Om morgenen var det stadig meget slemt og i løbet af den weekend tror jeg jeg har gået i alt 7 timer med hende , ingen søvn og ingen energi! Dyrlægen kom ud igen og gav KUN smertestillende og kørte igen uden og sige noget som helst!!!
Om aftenen var det så slemt at hun var ved og dø for mig, hun var så afkræftet at benene ikke kunne holde sammen mere, der var intet afføringen kommet hele weekende, intet væske indtaget og nærmest ingen hø , jeg ringede til en heste praksis som mente at hun skulle til Ansager , men jeg ville ikke risikere noget når vi har over 2 timer til Ansager :'(
Da dyrlægen kom ud tog jeg beslutningen for aflivning hvis ikke forstoppelsen snart forsvandt! Hun rensede hende igennem, gav hende olie, loppefrø, salt og noget andet!
Hun fik en falsk friskhed som varede til dagen efter altså mandag D. 13/4!
Om aftenen kom dyrlægen igen og kunne klart sige at hun havde en hård forstoppelse, jeg gav hende en sidste chance!

Stadig i dag torsdag D. 16 drikker El. Spiser hun stadig ikke normalt, kommer heller ikke af med det hun skal, håber snart på bedring :'(

D. 1/10
Blev skønne Camaro udlånt til en sød pige ved Haderslev.

D. 3/10
Kom Camaro desværre til skade, hun løb igennem hegnet og måtte syes i højre bag hase og i brystet :(

D. 22/11
Væltede Camaro desværre på folden fordi hun kom ud mens det var glat .. Heller ikke ret gennemtænkt, hun har været på dyrehospital, de åbnede såret op og fjernede det døde og ødelagte væv, valgte derefter ikke og sy det ..

Hun skulle derefter smøres 2x dagligt , hvilket ikke har kunne lade sig gøre da hun ikke vil vi røre det så tvivler på låner gjorde det ..

D. 2/12
Hentede jeg Camaro hjem efter en masse uenighed med låntager, det også det bedste jeg kunne, hun stod bare inde i boksen og nærmest hang med næbet, hendes sår var SÅ beskidt og fyldt med betændelse, da hun kom hjem i hendes nye boks faldt hun hurtigt til, spiste dog ikke den første dag, vi valgte og give hende total ro!

D. 3/12
Vi rensede hendes sår med vand, andet måtte vi ikke og det var for farligt og komme nær hendes ben..
Vi snakkede med dyrlægen der havde ordnet det og fik en aftale omkring og rense det kun i vand.

D. 15/12
Camaro har det ekstremt godt, hun nyder selskabet, nyder og være her, hendes sår er blevet rigtig pænt og heler som det skal.

D. 28/12
Camaro var med ude for 3 gang, godt nok kun i omkring 10 min, men hun nød det, såret bliver stadig pænere og efter nytår håber vi hun må komme ud lidt længere tid <3

11/2 2017.
Har snart haft min møffeløre i 2 år, om 10 dage, håber på mange mange flere, hun er en fantastisk dejlig hest, vil aldrig være hende foruden..
Har dog skulle opdrage hende et par gange efter dårlig udlån, men hun bliver aldrig udlånt igen, hun bliver lige her ved mig.
tirsdag kommer dyrlægen og hun skal igennem bøje prøve igen for og se om hun er rent gående, håber på det, så skal jeg igang med hende igen!!

Har valgt og smide føl i hende enten i år eller næste år, så hvis hun ikke er rent gående kan hun få et føl og så må vi derefter se hvad der sker med hende.
Kommentér på:
Gelderland Guwalda AH " Camaro "
Annonce