{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Mánadis fra Vester Godthaab 2006

1.900 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emilie
Kvinde | 25 år | Oprettet: 27. sep 2012


Islænder Mánadis fra Vester Godthaab

Fødselsår:
2006
Højde:
1.40
Temperament
En opmærksom og frisk hest der gerne vil fremad. Når man står med hende laver hun sjove grimasser og gør alt for et æble.
Gangarter
Skridt, Trav, Galop, Tölt og Pas. Pas er ikke sat igang endnu.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Far: Ljósvaki fra Akureyri
Mor: Lind fra Flagbjarnarholti
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Mánadis købte vi i Februar 2015 så jeg kender hende ikke så godt endnu.

Jeg ville gerne til at ride seriøst så vi begyndte at søge efter en islænder til vores krav, og efter kun et døgn fik vi en mail med billeder og info af denne smukke Moldott (buckskin) hoppe. Vi faldt for hendes fantastiske udstråling og farve og tog ned for at se og prøve hende. Hun var meget vågen og glad, og havde på det tidspunkt stået stille siden Oktober.

Vi besluttede os så for at sige ja og købte hende et par dage senere, og fik hende hen hvor hun skulle stå. Derefter begyndte jeg at ride hende op igen stille og roligt - hun er lidt buttet fra at stå næsten stille og har glemt lidt af hvad hun lærte ved gamle hjem (inklusivt nogen mannere), men det er allerede efter en måned i bedring og vi er begyndt at holde af hinanden :-)

Opdateringer vil følge som vi får flere oplevelser :-)

MAJ 2015

Løve, som eftehånden er hendes navn, er blevet en del dygtigere under rytter og fra jorden. Jeg har fået fravænt hende mange af hendes unoder og hun er blevet en meget roligere og mere medgørlig hest. Vi er ved at gangsætte hende til Tölt lige nu - Der er et par billeder af, hvordan den er pt (Med min storesøster som rytter). Udover det er hendes farve også skiftet ret drastisk.. Hun er helt mørk :)

Kommentér på:
Islænder Mánadis fra Vester Godthaab
Annonce