{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Skakkenborgs Freya 2008

632 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie Møller
Kvinde | 30 år | Oprettet: 20. okt 2006


Dansk Varmblod Skakkenborgs Freya

Fødselsår:
2008
Højde:
170 ca.
Temperament
Freya er en opmærksom dame
Gangarter
3 Middel gangarter
Stævner
LD1/LD2- Januar 2015 på NUR:
Freya's første stævne, og derfor var målet at have en god oplevelse. Dette fik vi, og hun koncentrerede sig om mig igennem begge programmer. Vi fik en delt 3. plads- Vi havde ikke nogen forventning om en placering

LD1/LD2- Marts 2015 på NUR:
Igen havde vi ingen forventning til nogen placering. Synes vores programmer var meget bedre end sidste gang, men dommerne dømte lavt den dag, og vi red til 54% og til 58%.

Det vi primært er blevet dømt ned på er fremdriften- Dette er vi udemærket klar over, og der arbejdes med det. Hun er meget følsom, og derfor har målene indtil videre at hun bare skal gå afslappet.

LD1/LD2- Maj 2015 på NUR
Stamtavle
F: Blue Hors Rush Hour
FF: Rubin-royal
FFF: Rohdiamant

M: Hedebo's Florina
MF: Frühling
MFF: Frühlingstraum
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Freya er en 6 års hoppe, jeg låner. Hun er simpelthen den sødeste.

Jeg har haft hende 1 1/2 år nu, og hun har udviklet sig utrolig meget i sindet. Freya har et lidt specielt sind, og har været medet bagsky når jeg har sat på ryggen af hende. Selv vinden kunne skræmme hende. Det har også taget lang tid for hende at forstå at jeg godt må bevæge mig på ryggen af hende. Hun sprang altid frem når jeg kom ud af takt eller bevægede mig. Dette har vi arbejdet utrolig meget med. Nu er vi begyndt på galoppen der snart sidder i skabet. Hun skal bruge stemmekommandoer til anspring lige nu, fordi hun forveksler mine signaler for benene under anspring. Det kommer lige så stille, hun kæmper for at forstå mig.
Jeg køber hende lige så snart jeg har råd til at have 2 heste.
Freya skal være min kommende stævnehest. Vi rider pt. på LD plan, for at starte et sted, men regner med at have debut i LC i løbet af året.

Da Freya var føl kom hun ud for en ulykke og mangler idag 10 cm. af hendes strækkesene, som gør at hun har bukhov på det ene ben. Dette kan ordnes af vores dygtige smed, der formår at ligge skoene på hende, så hendes hove vokser pænt. Derudover kan skoene sidde på i 3 måneder uden at hun har brug for udskiftning.

Kommentér på:
Dansk Varmblod Skakkenborgs Freya
Annonce