{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Magic power (Malle) - tideligere lånehest 1994

317 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

TravelTheWorld
Kvinde | 28 år | Oprettet: 4. dec 2013


Anden særlig race Magic power (Malle) - tideligere lånehest

Fødselsår:
1994
Højde:
148
Temperament
Urolig rolig og nem :)
Gangarter
Fine :)
Stævner
Ingen med mig :) - men en del med hans ejer mener jeg.
Stamtavle
Kender ikke til hans stamtavle.

Ved dog at han er halv Araber og halv New Forest.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg fået den ære, at låne Malle af hans søde ejere fra dec 14 - maj 15.

Han er en helt fantastisk pony. Han er utrolig nem i al omgang og en ufattelig rolig og rar hest. Han har det mest fantastiske temperament, og der skal sindssygt meget til før, at han så meget som rykker på ørene, når vi er ude. Grundet sen undervisning i nærliggende ridehus fra hvor jeg har ham stående, har vi tit skulle ride hjem i bæld mørke, men er det farligt? Næ nej!

I den tid jeg har haft ham, har jeg ikke helt fået indtrykket af, at han er en "rigtig dressur" pony ;) han synes hurtigt det bliver lidt kedeligt, og derfor laver vi en masse forskellig hver uge.

Så vidt jeg har forstået er han mest blevet brugt til spring, og det synes jeg også godt man kan mærke han nyder mest. Men da jeg ikke rigtig er springrytter, springer vi ikke andet end en enkeltspring 1-2 gange om uge :)

Da jeg er ponygames underviser rider vi også games, hvilket han virker til at have det meget sjovt med :)

Derudover rider vi tit tur, da vi står lige op af et stort område med fine ridetier i :) Han bliver vildt tændt på tur, og står det til ham skal der bare jordes igennem hele turen xD så det er altid udfordrende og sjovt når vi ride ud på ture, hvor vi ikke kun skridter for lange tøjler ^^

Vi rider også rundt i rebgrime engang imellem. Dette var specielt imponerede og vildt for mig, da jeg aldrig havde prøvet det før, fordi jeg ikke har følt det som noget, jeg havde lyst til at prøve på nogle af de tideligere heste, jeg har redet. :) - men han er simpelthen en hest man bare føler sig tryg ved fra dag 1.

På folden kan han godt opføre sig lidt hingstet xD han går sammen med en håndfuld hopper, og snart en anden lille vallak, så det kan være lidt sjovt at se ham rende rundt på folden og gøre sig til over for damerne, når de er i brunst ;) Og om det er fordi han er hingstet eller om det er den halv araber del, er han også meget snaksaglig ex. vrinsker han altid lidt efter hopperne når man henter ham ;)

Han har en del sjove finurligheder, såsom at han altid skal lugte til sin egen hømhøm ude på folden, når man sætter ham ind efter en ridetur skal han altid lige tisse, og er det sent og han ikke har fået aftensmad fordi jeg lige skal sætte lidt på plads inden jeg henter det, står han altid og brummer lidt ad mig ^^

Tiltrods for han alder, er han en ufattelig frisk og glad hest med massere energi! :D


Det er en helt fantastik oplevelse for mig at have fået lov til at låne Malle i et halv år, da jeg længe har tænk på selv at få hest, men grundet skole og kommende studie har det været meget svært at finde ud af, om det var nu eller jeg skulle vente. :) at have hest når man er helt alene om alt praktisk er en stor opgave, men det har været en fantastisk oplevelse og udfordring at bruge mit sabbat år på <3
Kommentér på:
Anden særlig race Magic power (Malle) - tideligere lånehest
Annonce