{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Impala 2007

693 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Freja M
Kvinde | 21 år | Oprettet: 8. maj 2014


Arabisk fuldblod (OX) Impala

Fødselsår:
2007
Højde:
145
Temperament
Impala er en hest med et super godt temperament.
Hun er glad, meget nysgerrig og ekstrem lærenem.
Gangarter
Impala har nogle fantastisk gode gangarter.
Hun har en rolig skridt, en svævende trav og en super god galop.
Stævner
Hun var på Storehestedag i Roskilde 2007 med sin tidligere ejer, hvor hun blev nr. 1 af fuldblodsaraberne, med 8 i helhed.
Stamtavle
Hun har stamtavle.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Impala vrinsker når man kommer, hun er meget snaksalig også har hun en fed personlighed.

1. billede
Her er et før og efter billede af Impala. Før billedet var første gang jeg red impala hjemme. Efter billedet var anden gang jeg red Impala. Der gik ca. 1½-2 uger imellem før og efter billedet, og i den uges tid lavede vi en masse jordarbejde som styrkede og begge to<3 Udover jordarbejdet lavede vi en masse andet. Det skal lige siges at Impala har udviklet sig MEGET mere nu fra både første og anden ridning<3

-------------------------Impala<3-----------------------
Det var en hel speciel dag den 8. Marts 2015 jeg skulle nemlig op og kigge på impala og jeg var meget spændt... men altså da vi var fremme så jeg en masse flotte heste også blev jeg bare endu mere spændt af. Da ejeren kom trak vi impala ud af folden og jeg begyndte at stile hende jeg synes impala var den blødeste, sødeste og smukkeste hest jeg noglesinde havde set. Efter at have strilet impala sadlede vi hende op og ejeren red impala lidt på banen så vi kunne se impalas forskellige gangarter, derefter red hun impala ud på tur og vi gik med ved siden af. Impala var god som dagen var lang. Da vi var kommet tilbage igen sadlede vi hende af, gav hende en gullerod og satte hende så på fold igen.

------------------------Det næste besøg<3-----------------------
Den 14. Marts 2015 var jeg igen henne og besøge impala jeg stilede hende, sadlede hende op og red hende derefter på banen hun var simpelthen så fantastisk da jeg var færdig med at ride hende sadlede jeg hende af og hendes ejer og jeg trænede noget horsemanchip med impala det var lang tid siden impala havde prøvet det, men hun kunne huske det hele! Da vi var færdige med det, lukkede vi hende ud på folden igen.

-------------------------Hjem<3-----------------------
Den 15. Marts 2015 fik jeg impala hjem da hun kom ind I stalden gik hun straks ind I hendes boks og kiggede ind til naboen ( min mors heste Dorte) der var ikke en eneste lyd fra dem de var bare nysgerrige og glade for at se hinanden<3

-------------------------sammensætningen<3-----------------------
Den 16. Marts 2015 blev hestene lukket sammen de var glade for at komme ud og de var bare som de havde været sammen I flere år de kunne enes og det hele altså alt I alt en MEGET nem sammensætning!

Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Impala
Annonce