{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Maggie 2015

386 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rie  L
Kvinde | 25 år | Oprettet: 14. jul 2012


Anden særlig race Maggie

Fødselsår:
2015
Højde:
Forventes at blive lille hest
Temperament
Der er allerede meget krudt i hende, selvom hun kun er 1 dag gammel men hun er rolig. Hun er forsigtig, men selvfølgelig også ekstremt nysgerrig
Gangarter
Jeg håber hun har hendes mors gangarter, rummelige og dejlige at sidde i. Hun står stadig som bambi på glat is, så det bliver spændene at se hvordan hun udvikler sig
Stævner
Ikke angivet
Stamtavle
Mor: Josefine som jeg også har oprettet herinde
Køn
Skøn skøn hoppe
Bemærkninger
Maggie blev født D 31-03 - 2015 omkring klokken 21:30. Hun er broget, hun en sok på venstre baghov og en lille fin stjerne i panden. Jeg kom ned i stalden ca en times tid efter folingen og Maggie var allerede oppe på benene, lidt vakkelvornt men oppe det var hun i hvertfald.

Jeg havde Maggie ude af boksen for første gang D 1-4 - 2015 selvfølgelig efterfulgt af moren - Josefine som jeg også har oprettet herinde. De løb lidt rundt inde i hallen og Maggie fik rørt sig lidt, efter 10 minutters tid tog vi dem ind igen så det heller ikke blev for meget lige første dag.

Jeg håber på rigtig mange gode år med Maggie, jeg håber på at det bliver mig selv der former hende osv om 3-4 år's tid, men meget kan jo ændre sig indtil da. Jeg er utroligt glad for Maggie og meget mere om min skønne hoppe vil komme løbende med hendes udvikling.

OPDATERING!!
Maggie klarer sig rigtig godt, hun spiser som en gal og vokser sig snart op mod mors højde, hun bliver snart de 5 måneder og hun kan stort set det hele som jeg har trænet med hende fra starten af, hun er et kæmpe nussehoved og der er ingen tvivl om at hun kender sin ejer, hun elsker at hoppe rundt of lege med mig samt de andre heste. Hun er det skønneste føl nogensinde :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Maggie
Annonce