{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sir Gawain of Lisanku [Himmelhest] 1999

5.032 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kerneridning
Kvinde | 31 år | Oprettet: 29. maj 2006


Anden særlig race Sir Gawain of Lisanku

Fødselsår:
1999
Højde:
2 febuar 2009 blev han målt til 152½
Temperament
rolig men frem ad gåedene, meget næm i stalden... en rigtig dejlig ven man kan stole på!
Gangarter
Okay gang
Stævner
LC1 4. plads
LC2 3. plads (dog uplaceret)
Gallopløb mod Noa og Karen. 2-3 Karen og Noa vandt, håber vi kan besøge jer igen!
Stamtavle
desævere ikke
Køn
en dejlig vallak
Bemærkninger
Gawain er en meget dejlig hest som man bare kan stole 100 på! han er så dejlig og har bare det roligste væsen! Han er en kraftig hest men er ikke doven! inde i stalden kan han godt se meget træt ud, som om han halv sover. men han vågner op når man kommer i sadlen!

Dressur: jeg har fået Dressur undervisning i snart et halv år, men der har virkelig været lang tid i mellem da vi ikke rigtig har haft en fast underviser! Han går stabilt til biddet i skridt og trav vi arbejer med at få ham ved i galoppen også jeg tror snart den er der, et par uger til så har vi den. vi kanikke noget spicelt i dressuren endnu man skal lieg tænke på at han ikke havde gået på bane før vi fik ham så han havde en meget dårlig balance og kunne blandt andet ikke stå stille. nu har han fået en god balance og kan stå i paraden, han kan ikke gå versader og schelkelvigninger endnu men det er da begyndt at ligne noget^^

Spring: Han er en dygtig spring hest! han er mere springhest end dressur, han kan bedst lide spænding! han er helt rolig på en springbane, han er selvfølgelig opmærksom men han går i det samme tempo som på dressurbanen. han er meget nem at styre. vi var på ridelejr her i sommer (2007), her fik vi masser springundervisning, hvor vi lærte´lidt. da vi kom hjem har vi sprunget en del siden, vi har blandt andet sprunget en bane med et spring op til en meter (ca. mål), det var en bane med tre spring så banen var rimelig nem. vi elsker bare at springe det så dejligt at se ham så glad!

Tur: Gawain er sød og for det meste meget efslappet på tur, han kan dog godt finde på at stejle lidt, men det er ikke noget problem længer, for vi fik Gawain blev han udelukket brugt som tur hest, han er så udholdene at han bare kan blive ved og ved med at ride!
på stubmark er han også dejlig, han løber i et behaligt tempo og man kan bare sætte sig i let sæde men afligevel føle man har kontrollen. han og etenlig også meget sikker på benene når bare han husker at løfte dem (da det er noget man nogengange glemmer>,<')

men jeg kunne bare ikke ønske mig en beder hest, han har det jeg har brug for lige nu, en sød dejlig hest man kan regne med hverdag. han vil aldrig nogen noget ondt, han er en dejlig lille charme trold!

Jeg elsker ham! han er dejlig!

TILKØRINGS-DAGBOG!:
2 febuar 08:
Min storesøster fik en to personers sulky og seletøj i fødselsdags gave, nu skal vi bare igang med at tilkøre den lille hyp.
20 april 08:
vi fik en sadelmager til at kigge på seletøjet da det ikke helt passede. hun ville se om hun kunne få det til at sidde rigtigt.
26 april 08:
sadelmageren kom med seletøjet det sad godt på Gawain. vi prøvede at styre ham bag fra og sådan for at få ham til at vænde sig til at blive styret på den måde. det gik overraskende godt. vi ved ikke så meget om hans fortid så vi tænkte på om han allerrede kunne være tilkørt. så vi vil prøve at kontakte den forhenværende ejer og spørge.
27 april 08:
var ude ved Gawain idag, vi lavede det samme som igår. NUHR! han var dygtig. glæder mig til vil kan køre en lille tur.
Kommentér på:
Anden særlig race Sir Gawain of Lisanku
Annonce