{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lukas [Himmelhest] 1992

7.219 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Lukas

Fødselsår:
1992
Højde:
140.
Temperament
Årh, han har et skønt temperament ! Han er så rolig og kærlig <3 Men hvis man gør noget han ikk sys om, har han oss en mening ;) Han er hurtig på springbanen, og kan blive lidt hidsig, men han er altid styrbar og velopdragen !
Gangarter
Hans skridt er over middel, meget stor. Hans trav er okay. I dressur er hans galop ikk vildt god, men det er en helt anden og god galop i springningen.
Stævner
Jeg har været til mange flere, men kan desværre ikke huske alle sammen, så tager bare lige de stykker der har været siden sommerferien 2006:

Udv. stævne i Tobøl - d.16-17/9-06
LC: Uplac. [0 fejl]
LC: Uplac. [4 fejl]
LD: Uplac. [0 fejl]
LC: Uplac. [4 fejl]
Kommentar: Lørdag - i LC var han rigtig fin. I den anden LC, kom jeg til at krydse mit eget spor. Søndag - i LD var han rigtig sød, men da jeg kom til omspring sprang min elastik i stigbøjlen, så red uden. Og i LC snittede han V-spring.

Ministævne i Tobøl - d.30/9-06
LD: 1-plads [0 fejl]
LC: Diskvalificeret
Kommentar: I LD var han jo helt fantastisk ! <3 Og i LC var han også rigtig sød, men jeg glemte banen :/

Mini stævne i Tobøl - d.12/11-06
LD: 2-plads [0 fejl]
LC: 2-plads [0 fejl]
Kommentar : Han var så dejlig i begge klasser !! <33

Udv. stævne i Tjæreborg - d.18/11-06
LC stilspring: Uplac. [4 fejl]
LB: 2-plads [0 fejl]
Kommentar: I LC stilspring, var han rigtig sød, men han fik desværre "tekniske problemer" :P I LB var han helt perfekt !

Udv. stævne i Roager - d.25/11-06
LC: 1. uplac. [4 fejl]
LB: Uplac. [12 fejl]
Kommentar : I LC fik han en bom, men var helt suveræn ! Og i LB - han plejer ALDRIG at stoppe ! Han var bare blevet lidt stiv fordi han havde ventet en time, og ridebunden i ridehallen var noget LORT! Synes ikk han skal ha skylden for det ! :'/ (Ikk en dum undskyldning!)

Julestævne i Tobøl - d.15/12-06
LC: Uplac. [4 fejl]
LB: 2-plads [0 fejl]
Kommentar: I LC kom han for tæt på en oxer og fik en bom. Og i LB var han kanon ! <3

Julestævne i Bryndumdam - d.28/12-06
LC: Uplac. [4 fejl]
LB joker: Ikk vildt godt, men igen vildt sød !
Kommentar: I LC var det komplet min skyld ! Og i LB kunne ikke finde rundt i den bane jeg havde lagt xD

Udv. stævne i Ladelund - d.20/1-07
LC: 2-plads [0 fejl]
LB : Uplac. [8 fejl]
Kommentar: I LC var vi et millisekund fra 1-pladsen :) Hvor var han fin ! Og i LB gik det ikke så godt :/

Udv. stævne i Tjæreborg - d. 26/1-07
LC pulje: 1-plads [0 fejl]
LB: 1. uplac. [4 fejl]
Kommentar: I LC tog jeg det ellers stille og roligt :s Han var mega dejlig, og gav de andre baghjul :D I LB gled han ind i et spring, men han kom godt efter det :) Var meget tilfreds med ham !

Stævnet i Tjæreborg blev jo så det sidste på ham :'( Ærgeligt han ikke nåede mere da han kunne nå rigtig langt. Men er glad for dem vi nåede, og han har lært mig rigtig meget !!
Stamtavle
Nej.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg fik Lukas d. 15/1-06.
Jeg prøvede ham d. 13/1-06, og det var bare ham jeg absolut SKULLE have ! Han gik en fin dressur, og sprang helt vidunderligt ! Han tøvede overhovedet ikke ved springene, og vi passede bare SÅ godt sammen <3

I dressur er han ikke den bedste at ride på. Han syntes det er mega kedeligt - men man skal jo også have dressuren på plads, før man kan springe ordentligt. Derhjemme er han temmelig sløv i dét, da han hellere vil ud på markerne, og ikke mindst springe :) Men hvis man stiller ham nogle udfordringer, går han stabilt til biddet, og går en rigtig dejlig dressur <3

Spring er simpelthen det han lever for !! Han elsker det så meget, og han lyser komplet op når han ser et spring. Han springer med stor lyst og kæmpe kapacitet, og god teknik :) Jeg har selv sprunget 130 på ham - uden problemer. Han klarede det så nemt som ingenting. Gamle ejer, sprang S-klasser på ham til træning, og lige p.t. springer vi MA til træning. Vi er til stævner stortset hver eneste weekend, og han har tit en roset eller mere med hjem :D Til stævner starter jeg lige for tiden LC og LB, og arbejder på at komme op og springe LA på ham meget snart. Han kan jo sagtens :)

Han er helt fantastisk i skoven, da han elsker at se nye ting og intet kan skræmme min modige dreng <3 På markerne, udvider han helt sikkert sin skridt og er altid frisk på en galop :) Han elsker det !

På staldgangen står han så stille som overhovedet muligt, han står bare og nyder det, og løfter alle 4 hove af sig selv. Han er virkelig godt skolet.

På marken kan han godt hundse lidt rundt med andre heste. Han vil meget gerne have maden for sig selv, men samtidig vil han ikke være alene. Han kan gå med alle heste, da han aldrig kunne finde på at sparke dem. Man ved snart ikke om det er ham eller hingsten der bestemmer :P Lukas er ret hingstet når han ser en hoppe, og er meget hurtig om at finde sig en ny kæreste ! Han er IKKE bange for hingste, da han nemt kan sætte dem på plads. Ingen tvivl - Lukas er altid førehesten :)

Lukas er desværre blevet syg, da han har bronchitis :( Han fik det sidste forår, og det er nok aldrig noget der vil gå væk igen - altså han kan sagtens rides, men han vil altid hoste, indtil han er varmet ordenligt op. Lige nu står han så bare helt stille, fordi han hoster så meget at han skal stå indtil han er rask. Men håber han snart bliver rask - Lukas er en fighter ! <3

Lukas bliver beskrevet sådan her altid - typisk ! :
Charme, selvtillid og lækkert hår <3

Før mig var han ejet af Sarah Nikolajsen (som også har en bruger herinde), og hun købte ham på sin rideskole, Herning rideklub, og der var han elevhest. Lukas duede bare ikke til det, da han var for hidsig og stærk :) Mere ved jeg sådan set ikke om hans fortid :(

NYT ! Lukas's tilstand er meget kritisk, da han har luftvejsproblemer, og ikke skal lide. Jeg er meget ked af dét, og vil dø for Lukas ! Han er den der betyder alt for mig. Jeg kan stole på ham i tykt og tyndt. Kort sagt - Uden dig, ingen mig !

Jeg elsker dig, Lukas :D <3

Idag skete det jeg havde frygtet i laang tid efterhånden. Min elskede springhest Lukas blev aflivet, efter 1 års bronkitis, med mellemrum. Der var intet at gøre- det var kronisk bronkitis :/

Han har været en utrolig stor fighter og kæmpede til sidste øjeblik. Men han kunne ikk mere, han begyndte at lide. Han blev aflives idag, d.31/5-07 klokken 14.34 :'( Jeg havde været sammen med ham i et par timer i forvejen, og havde striglet ham rigtig smuk ! Han blev bedøvet på staldgangen, og vi fik at vide han godt kunne virke lidt 'fuld' nu. Jeg brød ud i gråd- først nu kunne jeg indse hvad der skulle ske ! Jeg græd utroligt meget, mens vi trak ham ud på ridebanen, hvor vi havde stillet et spring op, et spring hvor vi har det bedste minde !

Han blev stukket, og der gik faktisk rigtig lang tid før han faldt om. Dyrlægen havde sagt til min far, at hun ikke synes jeg skulle være der, men hvis jeg endelig skulle være der ville hun have det skulle se så nemt ud som muligt. Det blev det modsatte ! Der gik 5 min ca. før han faldt om, men han ville bare ikke falde om ! Han ville ikke give op nu. Han blev ved med at ligge ned, mens jeg kiggede ham dybt ind i øjnene og snakkede beroligende til ham, mens mine tårer trillede ned ad mine kinder.

Han sov så - lige pludselig :'( Jeg sad sammen med ham stadig en time efter, med hans grime i hånden mens jeg nussede hans kind.
Det var så det.

Lukas, jeg vil altid elske dig, og savner dig utroligt meget !
R.I.P <33
Du mit alt !!

Regnbuebroen

Her på denne vor side af himlen findes et sted kaldet Regnbuebroen. Når et dyr, som har stået et af os mennesker særlig nært, dør, rejser det hen til Regnbuebroen. Dér er grønne enge og bakker, så vore særlige dyrevenner kan løbe rundt og lege sammen. Der er masser af mad, vand og solskin, som sørger for at vore venner er glade og har det godt.

Alle dyr, som engang var syge og gamle, får deres styrke tilbage. De som var skadede eller lemlæstede bliver gjort hele og stærke igen, præcis sådan som vi husker dem og mindes dem, som de var engang. Dyrene er glade og tilfredse på nær een enkelt ting; alle som een savner de deres kære, som engang var dem nær, og som de måtte lade tilbage.

Sammen løber de og leger; men den dag kommer, da et af dem med ét stopper op og ser hen mod horisonten. Blikket er klart og opmærksomt, kroppen begynder at skælve. Pludselig begynder dyret at løbe bort fra gruppen, det næsten flyver henover det grønne græs så hurtigt, som dets ben kan bære det.

Det har set dig, og når du og din specielle ven endelig mødes, omfavner I hinanden i glædeligt gensyn for aldrig nogensinde mere at skilles. De glade kys nærmest regner ned over dit ansigt, dine hænder kærtegner igen det elskede dyr, og du ser endnu engang ind i disse dit dyrs trofaste øjne. Alt for længe var det borte fra dit liv; men aldrig et øjeblik fra dit hjerte.

Derpå krydser i Regnbuebroen sammen…

Forfatter: Ukendt

Lukas? You are A.M.A.Z.I.N.G! <3
Lukas? You are P.E.R.F.E.C.T! <3
Lukas? You are T.H.E B.E.S.T! <3
Lukas? I LOVE YOU! <3



|¯(¯`•´¯|¯U¯|
|_| °•..•°'. _ .' Lukas :-* <33
Kommentér på:
Anden særlig race Lukas
Annonce