{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lykkelundens Jackpot 1997

961 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Lykkelundens Jackpot

Fødselsår:
1997
Højde:
Han er FEI målt til 146
Temperament
Han er frisk og meget arbejdsvillig, når man rider. Han er altid glad og meget sød.
På stald er han rolig, nem og kan også håndteres af "ikke-hestefolk". Jackpot er ikke en pony, der fungerer med skæld ud. Man skal rose ham, når han gør det rigtigt og lede ham på vej, når han gør det forkert.
Gangarter
Han har en meget stor og dejlig galop. Hans trav er rigtig god. Han har en okay skridt. Selvom han er frisk, "japper" han ikke. Han har potentiale til at blive dressurpony og kan mange øvelser, men det kræver, at man arbejder med ham, da han er fremadgående.
Stævner
Han har gået S-klasser tidligere, og han har deltaget i Baltic Cup, hvor han gik nulrunder.
Vi rider LB på c-plan. Efter vores pause har han gået helt fantastisk. Hvis man har en nulrunde, har man også en placering.
Vi skal ride JBK og Christmas Show snart, og jeg kan slet ikke vente! :D
Stamtavle
Ukendt. Han er en Lykkelundens pony, så hvis der er nogen, der kender andre Lykkelundens ponyer, må I jo gerne skrive. :)
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Han er en dejlig pony. Han er ikke "gammel" i hverken krop eller sind, selvom han er på papirerne. Jeg er blevet fortalt, at han blev tilredet som 8-årig, så derfor er han ikke så slidt.
Jeg er virkelig glad for ham! Jeg fik ham som lånepony d. 19. december 2014, men vi har købt ham senere hen. Først købte min mor ham, men derefter købte jeg ham af hende, og det er jeg virkelig glad for. Jeg er meget stolt af ham, og han er min første hest, jeg selv har købt. :)

I stalden er han virkelig nem og sød. Han er en rigtig charmetrold. Den første aften han stod i stalden, hørte jeg en ordentlig skramlen, og jeg blev helt forskrækket, men så var det bare Jackpot, der stod med hans spand i munden, så jeg kunne tage den ud af hans boks.

Jackpot gør alt for sin rytter. Til at starte med kræver det lige, at man vinder hans tillid, men når man har den, gør han alt for at passe på en. Det er super sødt! <3

Første gang jeg sprang på ham, spran vi 70-80. Anden gang sprang vi 120, og tredje gang sprang vi 130.

UPDATE: Da jeg jo bliver 16 til november, og jeg derfor ikke må ride stævner på Jackpot længere, har jeg jo skullet tage en beslutning, om hvorvidt han skulle videre, eller hvad han skulle. Jeg har besluttet at beholde ham, og starte nogle hyggelige små heste stævner ved siden af, at jeg har en stor hest. Min værste skræk er, at han ender i de forkerte hænder, og jeg kan heller ikke undvære ham, så han bliver i familiens eje til evig tid. Det var en, der sagde følgende til mig: "Man må give slip på noget godt for at få noget bedre." Men hvad skal jeg bruge det til, når jeg har den bedste?

Update februar 2016: Jeg er skadet, og han er derfor ikke blevet redet særlig meget. Vi har trænet meget fra jorden, og han er jo en stjerne- så sød, interesseret, begavet, arbejdsvillig og tillidsfuld pony skal man lede længe efter. Selvom der har været lange pauser i mellem, jeg har redet, har han været så sød hver gang. Han har overhovedet ikke trådt et skridt forkert på trods af, at han er frisk og savner at arbejde lidt mere. Han er så sød og passer altid på mig!
Det er ligefør, at han kunne blive en konehest eller førstegangspony. ;))
Kommentér på:
Anden særlig race Lykkelundens Jackpot
Annonce