{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lusitano Macho De José [Himmelhest] 2005

2.792 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Janie Sparrow
VIP
Kvinde | 33 år | Oprettet: 19. apr 2004


Lusitano Macho De José

Fødselsår:
2005
Højde:
Omkring 163-165 cm
Temperament
Opmærksom, men meget håndterbar! Han vil rigtig gerne please sin rytter og er generelt en super velopdragen herre! :D
Gangarter
Typisk for racen. Lidt høje knæløft i traven og en anelse trippende i skridten. Men jeg synes han efterhånden får mere og mere styrke og kommer mere "fremad" end "opad".
Hans galop er dejlig opadgående xD
Stævner
Har vundet op til LC2 med ejer :)

Jeg har selv startet et enkelt stævne på ham, LD1 og LD2 til en 1. og 3. plads :D

Jeg er sikker på at han bliver en ægte stjerne på dressurbanerne i nærmeste fremtid! Han er super cool og gør hvad han får besked på.
Stamtavle
Kender den desværre ikke.

Han blev importeret fra Spanien via Holland, og da han i Spanien blev sendt afsted med transportpapirer, fik han lavet pas i Holland.

Der var tale om, om han var PRE da han først kom til Danmark, men han er ikke at finde i deres register - hans brændemærke viser derimod at han er Lusitano.
Køn
Vallak, kastreret Maj 2013.
Bemærkninger
Macho kom til Danmark i Marts 2013, hvor hans ejer fulgte ham lige fra dag 1. Ikke længe efter valgte hun at købe ham - og det er jeg dælme glad for at hun gjorde :D

Macho er en super dejlig hest, som giver rigtig meget igen. Han er velopdragen og nem at have med at gøre, en ægte pleaser, der elsker at arbejde!

Flyttede til Viborg Juli 2014 for at studere og havde egentlig valgt at holde en mindre pause fra det hestning, til jeg lige var godt i gang med min skole. Men efter tre måneders tid savnede jeg det for meget, så jeg kiggede lidt "for sjovt" på nettet efter en mulig part.

Jeg faldt over en annonce her på HG, om part på den hér sorte Lusitano. Okay, jeg er lidt af en sucker for racen og samtidig vældig glad for sorte heste - så jeg kontaktede ejer for at forhøre mig om hun stadig manglede en part, på trods af at det var alt for langt væk og der nærmest ikke gik busser derud fra Viborg. Desværre havde hun fundet en part på dette tidspunkt, så jeg tænkte at jeg nok bare skulle vente til 2015 med at finde noget at ride på så.
Nogle uger, måske en måneds tid, efter kunne jeg alligevel ikke lade være med at kigge lidt igen - og nu var annoncen på igen. Så jeg tog chancen og skrev igen :)

Denne gang kom jeg ud og prøve ham (November) :D Han var skøn, jeg må ærligt indrømme at jeg var mere eller mindre solgt på stedet og jeg håbede bare at jeg kunne leve op til hendes forventninger som part.
Desværre gik der ikke bus derud i hverdagen, i forhold til min skole, så de første måneder, var jeg kun ude hos ham hver lørdag.

Sidst i januar fik jeg købt mig en bette bil og muligheden for rent faktisk at komme derud i hverdagen blev en realitet! :D

Jeg nyder at komme ud til ham og han er en super taknemlig hest, som altid er glad! :)

Tirsdag d. 13. oktober 2015 tog han på den sidste rejse over regnbuebroen.
Tak for al den glæde du gav, du var virkelig en ener <3
Kommentér på:
Lusitano Macho De José
Annonce