{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Ego 2009

1.145 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nina Bang
Kvinde | 28 år | Oprettet: 5. dec 2008


Hollandsk Varmblod Ego

Fødselsår:
2009
Højde:
167
Temperament
Ego er en charmetrold af 1. grad, uden tvivl en af de mærkeligste heste jeg har mødt. Da jeg købte ham kunne han røres på hele kroppen og løfte hove, men ellers intet - stejlede og løb væk når jeg trak med ham. Ville ikke ind i boksen og slet ikke ud af den! Han har vist sig at være både utrolig lærenem og villig ikke mindst. Kunne tilride ham enemand, og han forstod det bare første gang. En utrolig nysgerrig hest som er en fornøjelse at arbejde med hver dag - intet mindre!
Han har lidt mærkelige hingstenykker bl.a. slikker han på alle heste, kan ikke gå forbi en lort uden at tjekke ejermand samt vil gerne have styr på alle heste.
Gangarter
Ego er rigtig godt gående, er avlet med naturligt høje knæløft, fladt kryds og højtstillet. Så i øjeblikket arbejder vi på at få ham til ned og bruge ryggen mere samt forlænge skridtlængden, udgangspunktet er i forvejen rigtig godt, som min underviser sagde første gang han så ham: " Jeg forstår ikke hvordan den kan gå så meget op af bakke når den vender helt forkert". Wauw!

Skridt: I øjeblikket svageste gangart, men viser godt takter og god overtrædning, så om et år måske to sidder den lige i skabet.

Trav: Klart stærkeste gangart, mangler stadig en masse styrke og træning, men hold da op der kommer bare nogle WAUW-momenter!

Galop: Rigtig godt galopende, meget op ad bakke, mangler lidt op og fremad, men sindsygt godt udgangspunkt at være på.
Stævner
Tylstrup:
11.april 2015
Ld2: 66,9 % - 1.plads

12.april 2015
Ld2: 68.3 % - 1.uplaceret
Stamtavle
Ego er renavlet KWPN af køretypen, og har noget af det fineste kørehesteblod.

F: ATLEET (https://www.youtube.com/watch?v=A8LDeVICNVs)
FF: PATIJN
FM: SINTIA
FFF: KOLONEL
FFM: JULONY
FMF: WATERMANN
FMM: KERNA B

M: ABIENI (https://www.youtube.com/watch?v=umR8eR874B4)
MM: LABIENI
MF: SANDER
MFF: FABRICIUS
MFM: LILONKA
MMF: FABRICIUS
MMM: FABIENI
Køn
Vallak
Avler fortalte at han normalt holder sine hingste til 4 års alderen før de bliver kastreret, men Ego blev for voldsom at holde som 2 års og blev derfor kastreret der. Han har dog stadig beholdt en masse mærkelige hingstemanerer.
Bemærkninger
Ego er min "første" hest, faldt for ham med det samme jeg så annoncen, og var helt solgt da jeg så ham første gang, selvom alt ved fremvisningen gik galt, set fra sælgers syn. Han har vist sig at være en sand fornøjelse at bruge alle mine penge på, og har ikke fortrudt købet af ham et eneste sekund.

Ego synes ridning er en fest, hver gang, og har endnu ikke taget et billede af ham hvor ørerne ikke peger frem!

Vi er så småt påbegyndt springning, der er Ego heller ikke helt uden talenter. Så længe det ikke bliver for småt ;) Han springer hver uanset hvad jeg sætter foran ham.
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Ego
Annonce