{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lukas [Tidl. hest] 2011

933 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nina Bang
Kvinde | 28 år | Oprettet: 5. dec 2008


Anden særlig race Lukas

Fødselsår:
2011
Højde:
146
Temperament
Lukas er præcis som jeg synes en pony skal være, troværdig, venlig og imødekommende. Han er altid klar på en opgave, nyder opmærksomheden og er den første der kommer galoperende. På trods af at han i den første del af livet gik som foldmakker har han altid været den første til at møde os.

Lukas er utrolig åben og nysgerrig og har derfor været en fornøjelse at tilride, noget vi var lige besværet med i efteråret/vinteren idet han helst ikke måtte svede pga. kulden. Vi var derfor nødsaget til bare at skridte, og ikke "krudte af" først, men det tog Lukas med ophøjet ro.

Han er generelt lidt en hyggefis, og ifølge ham behøver vi ikke skynde os overhovedet hverken under ridning eller daglig omgang. På trods af det gør han dog alt hvad vi beder ham om, med ørerne fremme! :-)
Gangarter
Ganske godt gående, med gode bløde bevægelser.

Skridt: God jordvindende skridt med godt naturligt overtræd samt takt

Trav: Som skridten dejlig taktfast, indundergribende bagben og godt svæv - som en ponytrav skal være.

Galop: Stor og god galop, som endnu mangler en masse styrke, men et godt fundament. Godt op ad bakke.
Stævner
Stadig for ung til stævner, men planen er at han skal med ud en gang i mellem.
Stamtavle
Lukas' afstamning er ukendt, men af sælges fik vi fortalt at han er blandet af nogle Welsh sec. d og New forrest ( den gamle model)

Køn
Vallak, kastreret som 1.5 års.
Bemærkninger
Lukas blev købt kort efter jeg havde fået Ego hjem, han er købt som en familiepony og skal derfor både gå som springpony og turpony, hvilket han i den grad egner sig til. Han er en meget nem pony i alle sammenhænge. Vi påbegyndte tilridningen af ham i november 2014 herefter fik han vinterpause fra december til april, hvorefter vi startede ham op hvor vi sluttede og i løbet af 2 uger nu rider løs på ham. Alt taget i hans tempo, stille og roligt.

Lukas var i starten et hemmeligt projekt, min mor, lillebror og jeg i mellem, et projekt min far først fik af vide da vi næsten havde købt Lukas. Han går derfor til daglig under navnet "hemlighesten".

*Der er endnu ikke så mange ridebilleder, idet vi først nu rider løst på ham.
Kommentér på:
Anden særlig race Lukas
Annonce