{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Polsk Varmblod Bayla 2001

550 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla Bach Reinwald
Kvinde | 21 år | Oprettet: 31. dec 2014


Polsk Varmblod Bayla

Fødselsår:
2001
Højde:
160 cm
Temperament
Hun er varm, og vil have at der skal ske noget. Selvom der er gang i hende, har jeg der ingen problemer med, at styre hende. På den anden side kan hun virkelig også være det sødeste lille nussehovede, der findes.
Gangarter
Skridt: Hun tager nogle lange og energiske skridt.

Trav: Når man først kommer rigtigt i gang med at arbejde med hende, bliver hendes trav længer og mere afslappet. Ellers har hun en fin, og ligesom skridten, meget energisk trav.

Galop: Hun elsker at galopere! At tage en galoptur på hende over en mark, er virkelig det bedste hun ved. Hun har ligesom de andre gangarter en meget energisk galop. Hun er også meget sikker på sin galop, og man kan rigtigt mærke, at hun bare svæver over jorden og nyder det.

Man kan hvertfald ikke ligefrem sige, at hun er svær at holde i gang.
Stævner
2016:
Jeg har selv startet 1 stævne på hende.
Showklasse 70 cm, 12 fejl (3 bomme) Hov, hidsig Bayla:)))
Showklasse 60 cm, 0 fejl, og 1 roset. Dygtig Bayla:)))

Hendes tidliger ejer har starte meget højer på hende. B.la. LB og LA
Hun har redet millitary, og gennemført 2 jagter.
LA i dressur. (Skulle ha startet PRI)
Stamtavle
Hun har polsk pas og stamtavle, og er importeret fra Polen. Hendes "rigtige" race er en Wilelpolska.

Far:Blansz 9581 wlkp
Farmor:Bordiura 3362 wlkp
Farfar: Damon 9581 XX
Oldefar: Argus 6464 wlkp
Oldemor: Mehari 6210 XX

Mor: Belka wlkp 331 G wlkp
Mormor:Beta 3436 G Pz wlkp
Morfar: Mikado 1248 wlkp
Oldefar: Mustaf 8981 wlkp
Oldemor: Majka 3711 XX
Køn
Ja mega køn!
Hoppe
Bemærkninger
Jeg fik Bayla i sommerferien 2014. Vi var på Vorbasse marked, og var egentlig ikke på udkig efter noget specielt. Det var min mor der så hende først, og faldt med det samme for hendes speciale farve. I starten stod den alene i en af enderne, men der ejeren af hende var ikke til sted det øjeblik.

Så længere henne på dagen ville min mor gerne finde hesten igen, men den var blevet flyttet. Så vi valgte bare at gå videre. Heldigvis 10 minutter efter, fandt vi den nede ved en anden hestehandler. Vi kiggede nærmer på den, og den virkede som en fin hest at avle på og måske blive til en "konehest" på et tidspunkt. Så vi valgte at købe hende.

Nogen dage efter kom hun hjem til os, og er faldet godt til med vores andre heste. Vi fik af vide, af ham vi købte hende af, at hun havde været brugt til ridehest. Så vi ringede til den gamle ejer (hvis navn står i passet), og fik af vide, at den ikke lige frem var en "konehest". Så jeg blev sat op hende nogle dage efter for at se, hvad den kunne. På det tidspunkt var det ved, at være nogle år siden den var blevet brugt. Den sagde ikke noget til, at få lagt sadel og hovedtøj på så man kunne godt mærke, at hun var blevet brugt før. Lige med det samme jeg kom op på hende, var der gang i hende. Hun var glad for at blive brugt, kunne jeg mærke. Jeg vil gerne give den forrige ejer ret i, at den ikke ligefrem er en "konehest". Så jeg begyndte, at arbejde med hende, og blev helt vild med at ride hende.

Det var først efter noget tid jeg søgte på hende, og fandt ud af alle det ting hun egentlig havde prøvet. Jeg fandt jo ud af, at hun både kunne ride jagt, spring, dressur og har det perfekte temperament til military. Hun er en hest, der kan det hele!

Efter efterårsferien begyndte jeg så til ridning på hende, og har gået det på hende hver mandag indtil nu. Vi er lige stoppet på den rideskole jeg går på, og skal til, at have eneundervisning. Så håber på, at vi kommer vider og måske komme til at deltage i et par stævner en dag.

Så hun var jo rigtigt blevet købt til avlshoppe og "konehest", men endte med at blive min hest. Lige efter den første gang jeg red hende, kunne jeg mærke, at hun var den perfekte hest for mig.
Kommentér på:
Polsk Varmblod Bayla
Annonce