{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Miss May / Maya *Himlens smukkeste stjerne* [Himmelhest] 1995

7.072 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sonja Strib
Kvinde | 37 år | Oprettet: 13. maj 2006


Dansk Varmblod Miss May / Maya *Himlens smukkeste stjerne*

Fødselsår:
1995
Højde:
Omtrent 162 cm
Temperament
En utrolig rolig hest.
Hun er fantastisk at ha med i skoven og generelt ud at se nye ting.
Hun skal bare lige snuse til tingene og så er de ikke farlige mere...
Gangarter
Ganske normale middelgode gangarter... Får oftest 7 i karakterer for gangarter til stævner
Stævner
Maya skal pensioneres til sommer (2014) og kommer derfor ikke til at starte flere stævner.

Sammen opnåede Maya og jeg en el placeringer i LE, LD og LC spring gennem tiden
I dressuren fik vi placeringer i LC2 og LC3, men red også LB1 til ganske pæne procenter. Vi startede op til LA1, dog uden tilfredsstillende resultat.
Stamtavle
Køn
En dejlig dame. - Har altid haft en svaghed for de røde hopper.
Der er nu et eller andet over dem :)
Bemærkninger
Miss May (til daglig: Maya) er min soulmate – tro det eller ej! Men vi er utrolig ens på så mange punkter.

Jeg har haft Maya siden juli/august 2007 og har redet hende siden efteråret 2006, da hun var elevhest på rideskolen. Jeg blev forelsket i hende lige fra dag 1, hvor hun hoppede rundt i hallen og var rigtig vild. Der er sket rigtig meget med vores forhold siden dengang.
Vi var aldrig været enige om alt, slet ikke mht. træningen, men der var alligevel noget over hende, der sagde mig, at hun bare var hesten for mig. Det viste sig hen af vejen, at jeg havde ret.

Vores træning går rigtig godt. Det går fremad. Sommetider går det rigtig hurtigt, lidt for hurtigt, og andre gange går det lidt langsomt, men sådan er det jo, når man arbejder med et levende væsen.
Engang var hun vild og løb rigtig meget, der var sågar én der mente, at hun måtte da være tidligere væddeløbshest, men det er hun altså ikke - hun er bare glad for fart! Sådan er hun ikke længere. Tror alderen er ved at indhente hende. Hun kan godt stadig finde på at løbe, men det er mest, når vi skal trave efter vi har galoperet - så er hun lidt frisk.

Efter nogle år med LC klasser, besluttede min tidligere underviser og jeg os for at give os i kast med LA1. Dårlig idé! Træningen gik godt nok til at kunne gennemføre sådan et program, men procenter var ret lave, så vi gik ned og red til LB2 og ja gik faktisk helt tilbage til LC2 og LC3 for at få selvtilliden op igen.

Efter 1-1½ års tid på et nyt opstaldningssted og med en ny underviser begyndte vi at få lidt flere placeringer i LC-klasser og debuterede så i sommeren 2011 i LB1, hvilket var rigtig godt :) Det gik helt fantastisk og jeg fik virkelig smag for dressuren.

I spring har vi startet op til LC og havde også planer om LB, men har droppet det igen efter en længerevarende skade. De sidste par år, har vi redet et par jagter og har også sprunget lidt springklasser, men benene kan ikke holde til det mere.
Har sprunget 1,10-1,20 m i bane på hende, dengang vi sprang meget.

På fold kan hun godt være lidt svær at fange (især når de lige er kommet på nye græsfolde), men det er nok fordi hun ELSKER græs og alt andet der kan spises.

SENESTE NYT:
Sommeren 2014 bliver Maya pensioneret og skal ikke længere være ridehest. Hendes ben og krop kan ikke følge med mere til det tempo hendes sind har og til det jeg gerne vil opnå med min ridning, så hun bliver foldbums på Godset (=hjemme hos mig)

MAYA BLEV 1. NOVEMBER 2018 AFLIVET GRUNDET ALDERSBETINGET SYGDOMSSYMTPOMER...
Kommentér på:
Dansk Varmblod Miss May / Maya *Himlens smukkeste stjerne*
Annonce