{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sportsaraber (A) Theseus [Tidl. hest] 2010

760 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Susan E
Kvinde | 28 år | Oprettet: 2. dec 2007


Sportsaraber (A) Theseus

Fødselsår:
2010
Højde:
162 cm.
Temperament
Han er en super cool hest, som tager alting i stiv arm. Han kan godt være lidt skeptisk overfor nye ting, men han kan altid overtales til at gå forbi eller gøre det man nu vil. Han er en hest som gerne vil arbejde, men som stadig er nede på jorden.
Gangarter
Han har nogle fine gangarter, de er meget behagelige at være i.
Stævner
Terrænspringning Rideklub Falken 2015, gennemført.
LD2 og LC2 i odsherreds rideklub 2015
Udstillet som ridehest til Aulum dyrskue 2016
Stamtavle
F: Fort Baron
M: Tirana
MF: Bonjour Bajar
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Grå i daglig tale, er en super sød hest som jeg lige har byttet mig til. Han har ikke prøvet så meget, og er ikke redet mere end han er til at styre rundt på en bane. Han er super let fortil, og reagerer godt på hjælperne. Har kun prøvet at ride over lidt bomme på ham, men det synes han er super sjovt, så han skal nok hurtigt lære og springe også. Jeg tror heller aldrig han havde prøvet og være på tur, men det tager han også super flot og bliver bedre og bedre for hver gang.
Han tager alting i stiv arm, og jeg har haft øvet lidt ting fra jorden med ham, så som pressening, paraplyer, skramle poser og andet. Han skal lige se det an, og så er han egentlig lige glad med det, så han er en super cool hest.
Mit mål med ham er at han kommer op på La niveau i dressur, og han kommer til at kunne springe lidt, en meter i bane, og at jeg så kan komme til at ride lidt jagter på ham og måske noget military. Men ikke noget der haster, da jeg gerne vil have en super velredet hest, og en hest som bliver super cool lige meget hvad den møder på sin vej.
Kommentér på:
Sportsaraber (A) Theseus
Annonce