{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Crossbreed Fiona Filina •Bæstet• [Egen hest] 2008

3.511 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine&Fiona
Kvinde | 26 år | Oprettet: 30. okt 2010


Irish Cob Crossbreed Fiona Filina •Bæstet• [Egen hest]

Fødselsår:
2008
Højde:
146,5.
Temperament
Fiona er en utrolig kærlig hest, som gerne vil please sin rytter. Hun er også meget godmodig, og hun vil rigtig gerne med på opdagelse, hvis man viser hende, at man har overblikket, da hun ind i mellem kan være lidt usikker på sig selv fra ryggen af.
Gangarter
3 typiske ponygangarter, hvor der skal rides, hvis man vil have løft ind i dem.
Stævner
Ballerup rideklub August 2017: LC1, LC3, 50cm og 60cm.

Store hestedag 2017: LC3, LB1 samt mønstring (vurderet til 8 i helhed).

Hjortespring rideklub september 2017: LC3, LB1, 60cm og 70cm.

Ballerup rideklub november 2017: 60cm og 70cm.

Hjortespring rideklub maj 2018: 60cm og 70cm.

Ballerup rideklub juni 2018: LC1 med daværende part.
Stamtavle
Født den 25/08-2008.

Mor: Harmonys Freja, Fjordhest
Far: Idom Aadahls Blue Thunder, Irish Cob
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Fiona og min historie går langt tilbage, da jeg mødte hende var hun en lille prop med absolut ingen balance eller deciderede færdigheder. Ridning for ben og sæde var en by i Rusland, og selv det at dreje for tøjlen kunne være en udfordring. Hun spurtede afsted og kunne ikke finde ud af at slappe af, når man sad på hende. Galopanspring fandtes ikke, og når vi endelig kom i galop, jamen så var det ofte kontragaloppen hun valgte. Smidig kan man heller ikke sige, at hun var. Og var det ikke for den korte hals, så er jeg sikker på, at hun ville have været slem til at kigge stjerner. Man ak, hun havde jo charme og potentiale - og lige præcis dette, var grunden til, at jeg takkede ja til at ride hende.

Og sikke en rejse det har været. Fyldt med oplevelser, frustrationer, glæde og en masse succeshistorier. Fra tidligere part til nu egen hest. Vi er kommet så langt, at jeg i dag har mig en fantastisk arbejdsglad pony, som kan rides for lette hjælpere, og som primært er styret fra sædet. Tempoet er kommet ned, ryggen er kommet op, og hovedet er ved at finde sin plads. Derudover er hun blevet ekstremt smidig. Hun kan nu øvelser såsom schenkelvigninger, galopanspring fra både parade, skridt og trav, versader, versadebøjninger, tilbagetrædninger, kontragalop, parade fra skridt og trav, påbegyndt bagpartsvendinger og så er hun ved at blive stabil i alle 3 gangarter, hvor særligt skridtens og travens stabilitet skal fremhæves. Hun har sprunget 105cm i løsspring, 100cm enkel spring med rytter, og vi springer omtrent 90cm i baner.

Hver dag er en fest med hende, og med en fantastisk træner som tror på hendes vilje og lyst, så kan kun tiden vise, hvor langt hun kan nå. Hun formår altid at udfordre og imponere hende. Og i min verden, så er hun virkelig den grimme ælling.

Fiona er en pony der har taget mig med storm. Hun er one of a kind. En pony med hendes personlighed og charme møder man sjældent. Dette er også grunden til, at jeg ser frem til så mange flere år sammen med min fantastiske partner in crime.
Kommentér på:
Irish Cob Crossbreed Fiona Filina •Bæstet• [Egen hest]
Annonce