{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Calimeró 2010

1.299 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frk. Vallentin .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 19. feb 2007


Holstener Calimeró

Fødselsår:
2010
Højde:
148-150 cm...
Temperament
Rolig
Gangarter
Stævner
Kommer forhåbentligt.
Stamtavle
F: Cortado FF: Casini ll
Køn
Vallak -
Bemærkninger
Calimeró kaldet Mero i daglig tale (tidligere gået under navnet Eismann) Er en rå hest jeg har hentet i Jylland, hos en kvinde som tydeligvis ikke er i stand til, at tage vare på hendes hest. Alle hendes heste kan man spille klaver på, og hestene står i lort til halsen. Politiet og VJH har flere sager imod hende, men hun er tydeligvis ret ligeglad. Mandag d. 25/05-2015 køre jeg over og hende Mero, da han åbenbart bare skulle sendes til slagteren, hvilket mit hjerte slet ikke kunne bære.
Mero har dog ikke været uden for en boks i 1,5 år, er ikke vant til at få mad. Og dyrlæge og smed eksisterede ikke. Jeg sætter Mero af på Næstved Hesteklinik, da vi vurdere at det vil være bedst for alle parter, da Mero var meget hingst, og hverken var vaccineret eller noget som helst.

Mero er nu hjemme på Agersdal, hvor han ligeså stille er begyndt og finde ud af hvordan man skal være vallak og hvordan man skal håndteres. Mero synes heldigvis mennesker er ret spændene, så det skal ikke blive svært og have med ham at gøre. Opdatering på ham følger… De 3 sidste billeder var som han så ud da vi hentede ham, i følge VHJ er det åbenbart pænt i forhold til hvordan han tidligere har set ud.
De to første er hvordan han ser ud nu, allerede efter en lille uge.
Kommentér på:
Holstener Calimeró
Annonce