{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lipizzaner Conversano XXV-7 2007

1.359 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sandra A
Kvinde | 36 år | Oprettet: 6. maj 2013


Lipizzaner Conversano XXV-7

Fødselsår:
2007
Højde:
153
Temperament
Coffee har et meget specielt temperament. Han kan være utrolig rolig og blid i stalden og håndteringen, du kan til en hver tid tage en dejlig afslappet tur på ham, men når du bede r ham om at præstere så kommer der tænding på!
Gangarter
Coffee er avlet i Ungarn og er af den Barokke type, Coffee har derfor mere krop og mindre ben end en varmblod har det og det viser sig naturligvis også på hans gangarter. Coffe er dog, når det er sagt, yderst godt gående!
Stævner
Både min mand og jeg er yderst flittige på stævnepladserne og Coffe går pt LB klasser til stævnerne til omkring 65% Vi træner på at rykke op i LA klasserne til efterårets stævner.
Stamtavle
Coffee er efter Conversano linjen som man også kan se ud fra hans navn. Han er det 7 føl født efter den 26 hingst i Conversano linjen. Coffee er avlet på det Ungarnske statsstutteri og er importeret til DK af Stutteri Ordrupdal.
Køn
Vallak nu, blev kastreret som 4 års.
Bemærkninger
Coffee er en fantastisk lækker ambassadør for hans race. Kun ca 10% af alle lipizzanere i verden forbliver sorte, ellers skimler de med alderen. Coffee er dygtig på stævnepladserne, rar i hverdagen og er tilmed ved at blive tilkørt, hvilket han udviser stort talent for også!

Coffee og Sebastian startede en LB2 til storehestedag i Roskilde og vandt en flot 1 plads :)

Sebastian og Coffee fortsætter deres kæmpe succes, nu bare indenfor kørsel!

De har vundet en 5 plads i december i indendørs Marathon cup, de vandt "Dagens bedste ekvipage" på tværs af alle sværhedsgrader for deres flotte kørsel, samt en 3 plads i januar også i Marathon. I februar placerede de sig som nummer 6 ud af 12 til deres første kørsels dressur stævne.

De starter Marathon igen her i februar og marts, og derudover er der planlagt en masse store stævner både i kørsel og ridning i 2016.

Kommentér på:
Lipizzaner Conversano XXV-7
Annonce