{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sir Anton Marron 1999

300 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

sabrina j
Kvinde | 23 år | Oprettet: 26. feb 2012


Anden særlig race Sir Anton Marron

Fødselsår:
1999
Højde:
145 cm
Temperament
Marron har et meget roligt temprement. Han kunne aldrig finde på at skade en med vilje. Alle kan ride ham, og han kan bruges til alt! Han er utrolig modig på nogle ting og utrolig pylret på andre ting :P
Gangarter
Marron har en meget lille gang. Man skal presse meget for at give ham en stor gang, men hvis man kæmper for det kan han godt!
Skridt - Meget lille.
Trav - Helt klart den bedste, stadig lille, men når han er godt opvarmet er den super fin!
Galop - også meget lille. Vi arbejder meget for at få ham til at løfte bagbenene, så den bliver bedre og bedre.
Stævner
Til stævner rider vi i øjeblikket LB og LA. Vi startede på Lc niveau og har arbejdet os på ad. Vi rider kun på D plan - vi har haft mange komminksations problemer og er derfor ikke kommet videre.
Vores procenter ligger alt fra 58 % på en dårlig dag til 72% på en god dag!
Vi har været til spring stævne 2 gange, kun for sjov, og det gik så ikke så godt, såvi holderog til dressuren til stævner... :P
Stamtavle
Ingen stamtavle overhoved!
Han er et "uheldsføl" mellem en Tragener (staves) og en Dansk sports pony. ??
Køn
Han er Vallak.
Bemærkninger
Marron er en lidt speciel hest! Hvis man rider ham forkert, siger han virkelig fra. Han kæmper virkelig i mod en og er på ingen måde samarbejdsvillig! Men så ved man til gengæld også at man har gang i noget forkert! Når du så rider ham rigtig, bruger de rigtige metoder og arbejder men ham på hans måde, vil han tilgengæld gøre alt for at tilfredsstille dig! Han kæmper for det, og retter sig til han har fundet ud af hvad du vil med ham!

Marron er dressur pony med stort D! eller det var han i hvert fald da jeg fik ham, men han begyndte at drille mig i dressuren, så jeg tænkte - hvorfor ikke kaste os ud i noget spring... så vi startede til spring undervisning en gang om ugen, og han elskede det! Så nu rider vi dressur hver gang vi rider ud over mandag hvor vi springer. Han bliver aldrig springhest men han elsker det! Han er ikke super god til det men han prøver og vi får nogle gode grin, når han forsøger sig som springpony :D

På folden er han meget bestemt! Det er ham der bestemmer hvem der skal have vand og det er ham der for den bedste bunke hø! Kæmpe skid mod de andre! ??

I byen: han er super nem at have med i byen! Han er sjælendt bange for noget og kan sagtens stå i traileren ??

Han er gennerelt bare en super sød og super nem pony ??
Jeg har nu haft ham i 3 år og han har kun tabt mig 1 gang! Og det skal lige fremhæves at det var en misforståelse i spring, og på ingen måde hans skyld ??

Mangler jeg noget? ??
Kommentér på:
Anden særlig race Sir Anton Marron
Annonce