{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Hjørnegårds mikado 2007

1.010 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bettina O
Kvinde | 42 år | Oprettet: 7. okt 2008


Dansk Varmblod Hjørnegårds mikado

Fødselsår:
2007
Højde:
174 cm
Temperament
Man finder ikke en hest med bedre sind. Mikado er kærlig, ærlig og sød. Bedre hest får man simpelthen ikke. Han er så tillidsfuld og han knytter sig meget til dem omkring ham og elsker at blive hygget og nusset om. Han er en helt suveræn hest at sidde på ryggen af, der virkelig vil gøre alt for sin rytter, han prøver altid at gøre det bedste, og under ridning forsøger han altid at yde sit bedste. Han er følsom og helt let for hjælperne. Selvom han er meget rolig, har han stadig en gnist og kan tændes, og det er det der skal til for at få et optimalt arbejde i den daglige træning :-)
Gangarter
Han er fantastisk gående!

Skridten er taktfast og med god overtrædning, dejlig smidighed.

Traven : Stor og rummelig, med god aktion både for og bag, stort rygsving,.

Galoppen er stor, smidig, og kan ikke blive bedre, den er meget opadbakke tendens og rigtig stort spring.

Mikado er bygget rigtig godt sammen, så derfor har han nemt ved alle øvelser, han samler sig rigtig nemt og har stor potientiale for de svære øvelser.
Stævner
Han har stået hos dressurdommer Hanne Brebøl Thorsen i ridning.
Mikado har placeringer til og med LA4-LA6 på C-plan og med op til 70 procent

Glæder mig til, han skal ud og gå høje klasser og skal videre uddannes til MB klasserne :0)
Stamtavle
Billedsmuk, højstillet ædel vallak ud af rigtig godt dressurblod :)

Far : ZARDIN FIRFOD (DVH 782)
FF : GRIBALDI (DE309090701693)
FFF : KOSTOLANY (DE309090303485)
FFM : GONDOLA II (DE309090692172)
FM : ZAWANNE FIRFOD (GRDH 3565)
FMF : SCHWADRONEUR (ETAF 8304)
FMM : ZIG-ZACK FIRFOD (DS 5697)

Mor : MADONNA (DS 12295)
MF : RAMBO (DVE 373)
MFF : RACOT (DVE 276)
MFM : VIGGA (BRDH 1849)
MM : FLORA (DH 3225)
MMF : FLAMINGO (DH 290)
MMM : MARTINA (RLH 28)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Denne smukke dreng har jeg fået hjem i dag, og er min nye dressurstjerne. Han kommer fra dressurdommer Hanne Brebøl Thorsen, og har kun været hos hende i ridning, ellers kommer han fra avler. Så jeg kender ham ikke så godt, da jeg lige har fået ham :0)

Håber I tager godt imod ham


På tur :

Mikado er en stjerne og have med på tur kan både gå alene eller sammen med andre. Bliver ikke rigtig bange for noget, bortset fra et lam.

Traileren :

Mikado går lige op i traileren via 1 person, og står 100% stille under kørsel. Han skal så med tiden også lære og komme i hestelastbilen, da dette ikke er prøvet i nu. Men vi gør det i et roligt tempo, at han får en god oplevelse med det, og at han bliver tryg ved det.

Folden :

Mikado er altid sød, og trække til og fra folden, han får gamacher på, da han godt være lidt af en vildbasse på folden. Han går også med insektdækken om morgenen, hvis der er mange dyr, da han ellers godt kan finde på og begynde og løbe. Når hoppene begynder og gå i brunst går der indimellem (hingst) i mikado, og står og brummer.

Sommeren året 2016 har Mikado fået en ny rytter (Nikita) som træner ham og vil udnytte hans store potentiale indenfor dressuren, da han på ingen måde er en springhest, da han ingen talent her for dette.

Der er allerede sket en stor udvikling med ham, da mikado kan samles rigtig meget i galloppen, så kræften kommer bagfra, og ikke går på forpart. Traven er også begyndt og komme, hvor han kommer op i bæring.

Nikita kører til undervisning 1-2 gange om ugen, for at få undervisning af ponylandstræneren Jette Neumann. Da rytterens Nikita's egen pony går PRT - PRM på landsplan, og bliver trænet af samme træner

År 2017

Så er det ved og være tid til Mikado skal ud og gøre stævnepladerne usikker :) Han er nu blevet en stor en fyldig herre af muskler, og kan samles meget bagtil, så øvelserne bliver mere markeret i overgangene.
Glæder mig til min store dreng skal ud og gå nogle dressurstævner det kommende år, han er klar til at komme ud og gå nogle LA4 på C-plan, så vi starter stille ud, men håber på i løbet af året, at han kommer til af gå noget middelsvær til efteråret.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Hjørnegårds mikado
Annonce