{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Barockpinto Kastell 2011

2.400 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Barockpinto Kastell

Fødselsår:
2011
Højde:
155 i stg
Temperament
Hviler meget i sig selv, han er 100% mentalt tilstede når jeg udfordre ham i nye ting, han er rigtig klog hest og fanger ting lyn hurtig :) Han er altid meget rolig og fattet, bliver han utryg, er 3 klap på halsen nok til at falder fuldstændig til jorden.
Gangarter
Rummelig skridt

Utrolig flot og lækker trav - Høje knæløft

Kæmpe op ad bakke galop!
Stævner
LD1 68.8% - 2.plads!
Stamtavle
90% frieser blod
Køn
Kastareret d. 28/6 - 2015
Bemærkninger
Så gjorder han det sgu igen! Jeg siger jer, den mand kan trylle! Han vil altid have min dybeste respekt og evige taknemlighed, for i går afleverede han denne skønhed hos mig! Det er 2. gang han finder drømmehesten og rammer plet! Jeg ved ikke hvad det er han gør, men jeg beundre det virkeligt <3 igår fik jeg smukke Kastell hjem, en vallak på 3 år, og med et hjerte af guld ?? Jeg er så smask forelsket! Jeg havde aldrig troede jeg skulle være så heldig at blive ejer af så smuk og fantastisk et væsen! At Mirabel skulle væk tog hårdt på mig, men jeg glæder mig til at skulle samarbejde med Kastell ? Jeg glæder mig til at lærer ham alt hvad jeg ved ? Så frygt der ude, for vi ses på stævnebanerne engang i fremtiden ?????

Kastell er min drømmehest! Han er alt hvad jeg overhovedet kunne ønske mig! Han 100% mentalt tilstede når jeg udfordre ham i nye ting, han er en rigtig klog hest og fanger ting lyn hurtig :) Han er altid meget rolig og fattet, bliver han utryg, er 3 rosende klap på halsen nok til at han falder til jorden igen, han stoler på mig og hvad jeg gør er rigtig. Han er kravlet fuldstændig ind i mit hjerte, og det at han stoler så meget på mig, gør det hele det værd!
Jeg lagde for første gang i forgårs d. 3/7-15 vægt i sadelen, og han lyttede så meget til mig, at jeg besluttede han var klar til jeg satte mig op, så det gjorder jeg! Og der sad jeg! Waw en følelse at sidde i sadlen for første gang på ens baby, jomfruturen <3 Det betyder meget for mig at han stolede så meget på mig til at lade mig sidde der, han stod fuldstændig stille. Helt cool, og jeg drev lidt og han gik 5 skridt, og så roste jeg ham ellers til skyerne! Det var overhovedet ingen ting! Han gik som om han hav de gjort det 1000 gange før <3 Jeg kan ikke beskrive hvor taknemlig jeg er for at have fået ham ind i mit liv <3

LD1
Vi gjorder det sgu! Vi tog dem med storm.. eller hvad man nu siger XD Efter nogle lidt meget farlige farvede bomme var blevet godt og grundig efterset, kom vi ind på banen og gennemførte programet og sørme om det ikke blev til en 2.PLADS! På hans første stævne ! armen ! Mor er stolt af sin baby! Og Kastell er meget stolt af sig selv!
Kommentér på:
Barockpinto Kastell
Annonce