{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sir Lancelot Soleil [Himmelhest] 1998

7.069 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Sir Lancelot Soleil

Fødselsår:
1998
Højde:
171 cm
Temperament
Lancelot er en utrolig blid dreng, han er en lille hest inde i den store krop, og er helt utrolig skøn. Han er en smule nervøs især omkring sit hoved, men er samtidig meget jordbundet og roligt. En helt igennem fantastisk dreng.


Gangarter
Store og rummelige.
Stævner
Stamtavle
Blanding af Shire.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Historien om Lancelot er egentligt lidt særlig og ganske sjov. Jeg fik ham d. 20. Juli 2015 og det var ikke meningen jeg skulle have en hest mere.

Min mor var taget på Vorbasse marked, jeg var på ferie i København og var med vilje ikke med da jeg kender mig selv, jeg er ikke god til at stå og kigge på de mange triste heste og heste overladt til uvisse skæber. Da min mor kommer hjem fra Vorbasse er hun meget chokeret over de mange tynde heste, og min mor slog det op på FB hvilket blev delt mange mange mange mange gange.

Jeg sad i KBH og så billederne af denne sorte skønhed og jeg husker at jeg i telefonen til min mor siger: "Hvorfor købte du ham ikke?" hvortil min mor siger: "Jamen du sagde jo jeg ikke måtte købe nogen hest!". Så jeg siger min mor skal finde ud af hvor han var, og der blev fundet frem til hestehandleren der havde købt ham på Vorbasse og vi hentede ham D. 20. Juli 2015, 4 timer væk fra hvor jeg bor.

Dyrlægen var her dagen efter, hun vuderede ham til at have en hul skala på 3 ud af 10, at han skulle tage mellem 100-200kg på. Han havde gamle søm i sine hove efter at have haft sko på engang, kraftig øjnbetændelse og en grime så stram han ikke kunne åbne munden rigtigt. Han er en rigtig dejlig dreng, han er sød og kærlig, men meget hovedsky og nervøs for hurtige bevægelser omkring sig. Han er en helt igennem fantastisk hest og vi glæder os til at bruge mange flere år sammen med ham!

_____

Update Januar 2016: Vi har nu haft Lancelot i snart 6 måneder. Dette halve år er brugt med at strigle, nusse, hygge, kysse og sikre os at han fysisk er okay. Jeg er nu begyndt på mental træningen af ham, den har hele tiden været der lidt hen af vejen, men vi er nu begyndt at "træne" i længere perioder. Små ting som at stå stille, holde fokus og en masse miljø træning. Lancelot er super sensitiv og der skal ikke meget til før at han bliver usikker på de folk han har omkring sig.

Update November 2016: Lancelot har dte godt ude i flokken og han er så småt begyndt at komme lidt i form. Desværre har Lancelot mistet sin "kone" Nelly, som blev aflivet til en grim omgang tarmslyng. Lancelot har taget det okay, han var ude at tage afsted med hende. Jeg lovede Lancelot og Nelly at de ikke skulle skilles før døden, og det holde jeg til det sidste. Det har taget meget hårdt på os alle sammen.

Update April 2017: Jeg har for første gang redet på Lancelot! Det er helt utroligt og noget jeg aldrig havde troet skulle ske. I en alder af 19 år er Lancelot nu tilredet og kan skridtes og traves under rytter. Jeg er så stolt af ham og hans udvikling, dejlige, blide dreng!
Kommentér på:
Anden særlig race Sir Lancelot Soleil
Annonce