{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Frida 2002

869 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna F
Kvinde | 27 år | Oprettet: 11. apr 2011


Anden særlig race Frida

Fødselsår:
2002
Højde:
Ved det ikke helt præcist, men hun skulle være omkring 152 i stang :)
Temperament
araber.
ej.. hun er super lærenem og har hurtigt fundet ud af at arbejde sammen med mig :)
hun stresser dog let og så ryger koncentrationen selvfølgelig lige et øjeblik..

hun er en hoppe der vidst ikke helt har et at være i en flok, for hun er meeting dominerende på folden.
Før hun kom havde vi 2 ponyer og 1 hest. Hesten var lederen og hun var god til at berolige flokken og styre dem på en rolig og god måde. lederen blev dog sendt væk (længere historie) i en måned og alt imens kom Frida til. Frida var super strid imod den mindste og han måtte ikke være nogen steder. Den anden måtte godt være med, hvis hun rettede sig ind..
da don kom tilbage holdt hun sig lidt på afstand, for hun er ikke typen der deler salg ud. dog nu her efter 2 uger ca. har hun endelig fortalt Frida H orden det fungerer her i vores flok og Frida er stoppet med at tyrannisere den lille :)
Gangarter
skridt: nogenlunde. Når hun slapper af har hun en fin skridt, men hun har det desværre meget med at trippe, da hun let bliver stresset. det er noget vi arbejder på og det er allerede blevet meget bedre :)

trav: hun har den lækreste arabertrav, når hun viser sig frem på folden, men igen så tripper hun under pres.

gallop: det er ikke meget gallop vi har set fra hende, men det vi har set på folden har været en rimelig gallop med fint svæv. dog lidt korte bevægelser :)
Stævner
ikke med mig, men jeg håber på nogle distance stævner en gang i fremtiden :)
Stamtavle
Nej.

far var araber og mor oldenborger :)
Køn
hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Frida som lidt af en "problemhest". man kunne nemlig ikke sætte sig op på hende..
jeg skrev lidt med hendes ejer, da jeg havde set hende på Facebook og hun sagde at hvis jeg var så huk på at se hende, så skulle det være dagen efter. hun havde nemlig en aftale med nogle andre og de skulle komme om eftermiddagen dagen efter.
Vi aftalte ved 10 tiden.

dagen efter tog vi afsted. Frida boede kun 5 km væk, så vi var jo hurtigt fremme ;)
da vi ankom stod vi lidt og snakkede og så tog jeg hende ud på ridebanen. hun fandt sig hurtigt tilrette i mit selskab, mens vi lavede horsemanship. jeg lånte en skammel af Stine (hendes ejer) og så trænede vi lidt indparkering. Stine var målløs.. hun havde aldrig troet at en helt fremmed ville kunne Gøre sådan med hendes hest. klokken blev mange og vi tog hjem igen.

Jeg ventede resten af dagen på svar fra Stine om hvordan det gik med de andre købere. hun skrev om aftenen at hun gerne ville have jeg købte hende og jeg kunne få hende billigere, da hun synes vi var et godt match. vi aftalte hurtigt at jeg skulle købe hende og hente hende dagen efter.
dagen efter opstod der dog problemer, da de andre interesserede ringede Stine op og var helt oppe at køre. De ville anmelde hende, da de mente at de jo havde købt hesten og så valgte hun bare at sælge til anden side.

Der gik et par dage inden det var på plads og endelig kunne jeg hente Frida hjem :)

vi gik hele vejen hjem og det gav mig god mulighed for at se hvordan hun var i trafikken og så videre :)



nu har jeg haft hende i en god måneds tid og selvom det ikke er blevet til meeting arbejde med hende pga. skole, spejderture osv., så kan jeg allerede indparkere hende helt uden udstyr og sætte mig op på hende uden hun går i panik! vi skridter stadig kun på folden og er så småt begyndt på lidt trav.
inden længe skal vi begynde at skridte ture med min søster og hendes pony, så hun kan begynde at få lidt muskler :)
Kommentér på:
Anden særlig race Frida
Annonce