{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Lærkegaardens Ladylike [Tidl. hest] 2005

607 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kristine F.
Kvinde | 27 år | Oprettet: 1. mar 2009


Dansk Varmblod Lærkegaardens Ladylike

Fødselsår:
2005
Højde:
165
Temperament
En skøn dame, med et skønt hoved. Rolig i sind og temperament. dog ikke sagt, at lady ikke er hoppet, for det kan hun sagtens være.
Gangarter
Lady besidder tre gode gangarter.
Stævner
Fie & Pony Cop 29 August 2015 red vi til 60.830% dette var vores første stævne sammen.
Stamtavle
Køn
En meget dejlig og fantastik skøn, for ikke at glemme køn hoppe.
Bemærkninger
Jeg har lånt Lærkegaardens Ladylike af en pige som hedder Iben.
Jeg skal låne hende det næste år. Jeg prøvede Lady, den sidste søndag i maj 2015 og der var jeg solgt. Så fik jeg hende hjem på hestelykken onsdag den 1. Juli 2015.

Hun er en super skøn hest som er medgørlig i de fleste ting. Efter som det er meget nyt stadigvæk med mig og lady, kender jeg hende ikke helt så godt endnu og derfor har jeg ikke mulighed for at skrive, så meget om hende endnu, men jeg skal opdater noget mere hen af vejen. Jeg glæder mig dog helt vildt til et fedt år med Ladylike. Vi planer om at vi skal ud og starte lidt stævner i løbet af året.

Jeg har siden den 1 juli fået taget lidt billeder af hende, men jeg vil løbende opdatere med nye samt flere billeder.

24 August 2015
Jeg har nu haft Lady i lidt over 1/2 måned. Det går super godt, faktisk så godt at vi har meldt hende til vores første stævne, allerede her på lørdag den 29 August 2015. jeg glæder mig helt vildt til at tage hende med ud og vise verden hvad denne smukke hoppe kan.

10 april 2016
Det er længe siden, jeg skrevet en opdatering om Lady, her på siden, så jeg tænkte at det var på tide. I dag den 10 april 2016 var i vi på stranden med min veninde og hendes hest. Det var en super tur selvom jeg måtte ned at kysse sandet, men det var ikke Ladys skyld, hun snublede og så mistede jeg balancen og røg af. Jeg kom dog hurtigt på ryggen igen og vi red videre. Jeg nyder virkelig have ladypigen selskab. <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Lærkegaardens Ladylike
Annonce