{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Energie (Lillefis) 2014

428 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emma V
Kvinde | 26 år | Oprettet: 31. dec 2014


Shetlænder Energie (Lillefis)

Fødselsår:
2014
Højde:
Omkring de 90cm vil jeg skyde på, har dog ikke fået hende målt
Temperament
Hun er en stille og rolige pony, med massere af kærlighed gemt i sig. Dertil er hun meget nem at omgås.
Da hun jo stadig bare er en baby, kan det ikke undgås at hun er drilsk og legesyg. Men det gør jo bare at det hele er sjovere med hende.
Hun kan omgås af store som små, og følger bare med når der bliver trykket ture.
Hun har gået nogle ture i trafikken og tager det bare super pænt, dog er lastbilerne lidt farlige.
Dertil er hun helt fantastisk lærenem og tager imod alle udfordringer, med godt humør.
Dette er nok i takt med at hun er helt utrolig nysgerrig
Gangarter
Middel
Stævner
Ingen
Stamtavle
Niks
Køn
Hun er hoppe med stor H, og det mærkes en gang imellem. Er der noget hun ikke vil, skal der en del overtagelse til, dog skal det siges at alt kan lade sig gøre så længe der er belønning, iform af mad eller godbidder (typisk Shetlænder racen).
Bemærkninger
Jeg fik Energie, da hun var omkring 9mdr. gammel. Jeg overtog hende den 26 januar. Energie havde stort set aldrig været i hænder før, og var derfor ikke nem at håndtere og bestemt heller ikke tryg omkring mennesker.
Hun havde stået sammen med sin mor og far på en fold i Ribe, hvor den eneste kontakt hun havde med mennesker, var når der blev givet foder, eller de store heste på marken ved siden af skulle ind.

Derfor var det en kæmpe omvæltning at kommer på en rideskole og stå, hvor der konstant var folk. Dog gik der knap en uge før hun var håndterbar, og tryg.

Jeg har lavet en del jordarbejde med hende, og hun synes det er super hyggelig.

Nu står hun så hjemme ved mig selv, så hun kan være ude 24/7 (og det trives hun med), istedet for kun nogle enkle timer om dagen.

Der gik ikke lang tid nede på rideskolen før hun mente det var kedelig at stå på fold, og at det faktisk ikke gjorde så ondt at få stød, så hun rendte igennem (til trods for legekammerater, og heste på nabofolden). Nu hvor hun står hjemme går hun sammen med 2 kalve, og der er ingen problemer. De hygger sig og hun bliver inde på folden.

Da jeg er det eneste sådan "rigtige" menneskekontakt til Energie, har hun knyttet jeg helt vild til mig, og selvfølgelig omvendt også.

Hun er min lille øjesten og det skulle hun gerne blive ved med at være resten af hendes dage (som forhåbentlig vare meget længe endnu).
Kommentér på:
Shetlænder Energie (Lillefis)
Annonce