{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Nelly [Tidl. part] 1999

522 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kathrine3008
Kvinde | 24 år | Oprettet: 12. nov 2008


Anden særlig race Nelly

Fødselsår:
1999
Højde:
Ca. 138
Temperament
Nelly er en rigtig rolig pony lige så vel fra jorden som fra ryggen. Hun finder sjældent noget at blive bange for, og hvis hun bliver det, er det værste, hun kan gøre at lave et lille hop til siden. Hun er 100% trafiksikker.
Gangarter
Skridt: Middel
Trav: Middel
Gallop: Middel

Hun træder fint igennem i trav. Hun mangler en del balance på højre volte både i gallop og trav, men det bliver bedre og bedre.
Stævner
-
Stamtavle
Hun har ikke nogen stamtavle, men jeg ved, at der er fjordhest i hende.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Nelly er min part, som jeg har redet siden oktober 2014. Hun er rigtig sød og venlig. Hun har et super roligt sind og har været brugt til handicapridning.
Over for andre heste kan hun dog godt blive en smule hidsig, hvis de kommer for tæt på. Så kan hun godt gi' et højt vrinsk, men så er der ikke mere der.

Jeg rider mest dressur på hende, men springer også ind imellem. I dressuren har hun rykket en del, siden jeg startede med at ride hende. Hun har også lært at koncentrere sig meget mere og ikke være obs. på alt muligt andet omkring hende.
Når jeg springer på hende, liver hun helt op, hun elsker at springe og folk bliver ofte overrasket over hendes springevner. Det højeste jeg har sprunget på hende, er indtil videre 80 cm.
På tur er hun også helt fantastisk, hun lystrer 100% på mine signaler og reagerer utrolig koldt på, hvad der sker omkring hende. Og så er hun også 100% trafiksikker.
Dog når vi er alene på tur, kan hun godt blive en smule mere obs. på, hvad der sker omkring hende og har lidt lettere ved at få chok, men det værste hun kan finde på at gøre, er at lave et lille hop til siden eller bremse op.
Alt i alt er Nelly en skøøn lille pony<3
Kommentér på:
Anden særlig race Nelly
Annonce