{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Plet [Tidl. hest] 2007

973 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fie Lynge Hermann
Kvinde | 25 år | Oprettet: 16. nov 2014


Anden særlig race Plet

Fødselsår:
2007
Højde:
Ca 87 cm
Temperament
Plet er meget reserveret. Hun er ikke så glad for at blive hentet på folden, men det er ikke fordi hun vil være ond, fordi ligeså snart man har fat i hende, er hun helt rolig, og løber ikke fra en. Mad er et stort hit hos hende, så hvis man har mad, er hun nem at fange!

Hun elsker at blive kløet og nusset. Hun er lidt af en hoppe, hun lader hvertfald ikke min anden pige bestemme over hende på folden. :P

Hun er en pony, der rigtig gerne vil - men ved ikke helt hvordan hun skal gøre det, og om hun nu tør. Derfor skal man tage alt i hendes tempo, og være rolig og blid overfor hende, da hun let bliver utryg.

Hun har lidt problemer angående med at blive fanget på folden. Hun er ikke så glad for biler når de kommer tæt på, man skal have tålmodighed hvis man vil røre hende på kroppen, hun har svært ved at få renset sine (bag) hove.

Hun minder lidt ala om en "rå" hest, da hun skal startes forfra med. Men jeg kan mærke at det skal nok blive godt, fordi selvom hun har gemt sit hjerte langt væk, kan jeg føle at det er stort og det er lavet af rent guld. Hun er en lille prinsesse, der bare ikke ved hvordan og hvorfor, fra eller til. Men hun vil så gerne, hun er så glad og så skøn. Og allerede nu ser jeg bemærkelsesværdige fremskridt, såsom jeg kan røre hende på maven og fange hende bedre på fold, selvom det er meget grænseoverskridende for hende. Men jeg glæder mig til at lære hende bedre at kende, for hun er i sandhed en skøn pony, som bare skal lære at finde roen i sig selv.
Gangarter
Små, men fine
Især hendes trav er flyvende og meget flot.
Stævner
Ikke hvad jeg ved af
Stamtavle
Køn
En skøn hoppe
Bemærkninger
Jeg var ude og se på Plet onsdag d. 19/08/2015. Selvom hun var lidt tilbageholdende, var det kærlighed ved første blik, da hun tog hovedet ind til mig.

Jeg fik en masse andre tilbud men jeg ville bare have Plet, for det var hende jeg havde forelsket mig i, og det var hende jeg kunne se mig sammen med. Så d. 20/08/2015, altså blot dagen efter, skrev jeg og spurgte ejeren om det var OK med hende, om jeg måtte købe hende, og det var hun helt tryg ved. Så d. 23-08-2015 ( i dag ) kom min lille pige endelig hjem!

Jeg ved ikke særlig meget om hendes fortid, andet end at hun vist altid har været en del utryg og tilbageholdende. Jeg ved ikke hvad hun har været ude for, men jeg tror hun har været noget lignende en kastebold, da jeg allerede nu har talt til 3 hjem.

På længere sigt skal hun bruges som trick hest, køre og hånd hest. Dette er dog først langt ude i fremtiden, da hun skal have tillid til mig og bare lære at leve uden at være utryg. Hun skal finde roen i sig selv, og dette kan godt tage lang tid, men vi har alverdens tid, da jeg virkelig kan mærke på hende hun har et hjerte af guld, og dette vil jeg gerne være den heldige til at mærke og opleve. Hun er en hest der har svært ved at åbne op, men ligeså snart hun stoler på en, kan man besejre hele verden med hende... Det er derfor hun er så speciel. <3
Kommentér på:
Anden særlig race Plet
Annonce