{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Nebiolo 2003

1.577 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanne N
Kvinde | 55 år | Oprettet: 17. sep 2007


Haflinger Nebiolo

Fødselsår:
2003
Højde:
145 cm. stg.
Temperament
Et bedre temperament end Nebiolo´s finder man ikke. En super cool hest, der hviler i sig selv. Han er ikke en hest, der byder sig til - han gør, hvad man beder ham om - hverken mere eller mindre :-)
Gangarter
Tre gode gangarter over middel.
Stævner
Fra 2013 til juli 2015 har Nebiolo´s daværende ejer deltaget i en del kørestævner med ham. De har kørt både i ind- og udland. Senest var det i juli i år, hvor de kørte i Sverige, og vandt det nordiske mesterskab.

Tidligere ejer har også startet et enkelt klubstævne i dressur.

Jeg håber at kunne klare at starte et par små klasser på Nebi :-)
Stamtavle
Far: Nevio
Farfar: Nerv
Farmor: Nixe

Mor: Arabelle
Morfar: Aragon
Mormor: Mara
Køn
Nebiolo var hingst til han var 9 år. Han er kåret i 5 avlsforbund, og er far til ca. 30 afkom i Tyskland. Han blev vallak i 2012 i forbindelse med, han blev solgt til Danmark.
Bemærkninger
Nebiolo er født i Tyskland, hvor han som 3-årig blev kåret som avlshingst. Han er kåret i 5 avlsforbund, og har ialt ca. 30 afkom. Nebiolo er edelblut-Haflinger, hvilket betyder, at han har en andel ox araberblod i sig. Det tillader man i haflingeravlen i nogen lande, bl.a i Tyskland.
I Tyskland er han blevet kørt og redet, så han kunne præsentere sig godt til shows og hingste-fremvisninger.
I 2012 blev han solgt til Danmark, hvor han indtil nu både er blevet redet, og har deltaget med sin daværende ejer i en del kørestævner.
Jeg var ude og prøve ham d. 22-8-2015. Jeg red ham både på ridebane og på en lille tur, og fornemmelsen var bare helt rigtig fra jeg sad op, og til jeg sad af. D. 25-8 blev der lavet handelsundersøgelse, og d. 27-8 fik jeg ham hjem :-)

D. 6-11-2015:
Jeg har nu haft Nebi i lidt over to måneder, og han er virkelig en fantastisk hest, som i den grad lever op til mine forventninger. Han er super cool at ride ud i trafikken på. Han kigger på ting, han ikke har set før, men det er også det hele. Han giver en god tur hver gang :-)
Kommentér på:
Haflinger Nebiolo
Annonce