{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Elmegaard's Olympic-Onice 2009

801 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sille B
Kvinde | 25 år | Oprettet: 30. dec 2009


Dansk Varmblod Elmegaard's Olympic-Onice

Fødselsår:
2009
Højde:
Mellem 165-167 cm
Temperament
Hun har et helt igennem fantastisk temperament. Elsker hende for det, og det kan også mærkes at hun har Michellino i blodet. Hun har en on/off knap, som bare vil noget. Elsker hendes temperament, det er helt perfekt for en som mig!
Gangarter
Har en fremadgående skridt, samt trav. Galoppen kan kortes helt ned, samt øges til en fantastisk middelgalop. Championat her d. 13, så må vi jo se, hvad de siger!
Stævner
Hun har startet med tidligere ejer, Carsten Sand. Startet LA2-LA4/6, og skal ud og starte en LA2 fredag.

Fredagen i LA2:
Hun var helt vildt dejlig! Let at læsse, nem at have med at gøre på stævnepladsen, og var fantastisk på banen! Red til 62,76% hvilket var ret vildt, i forhold til jeg kun har haft hende i 6 dage. Hun er en drøm!

-Kommer-
Stamtavle
Far:
Onassis
Farfar:
Obelisk
Farfars far:
Matador
Farfars mor:
Kida
Farmor:
Ilena
Farmors far:
Nimmerdor
Farmors mor:
Elena
Mor:
Martinell
Morfar:
Michellino
Mormor:
Menanka
Mormors far:
Impuls
Mormors mor:
Fenanka


Køn
Helt igennem fantastisk hoppe.
Bemærkninger
Flere billeder kommer!

Fik denne lille skønhed hjem, d. 28/8/2015. Vi fik os noget af en tur, da det var hele vejen fra Løgstør til Solrød. (6-7 timers køretur), hvilket blev en køretur fra 14.30-22.40... Vores bil brød sammen i Odense, da vores køler "sprang" og vores bil mistede alt energien. Heldigvis fik vi trillet op af en afkørsel, og ind i et lille industriområde. Onice var i forvejen lidt nervøs, så jeg fik hende ud af traileren (med en far som ikke vidste noget om heste eller trailers). Da hun kom ud og så hvor lydende kom fra, faldt hun helt ned og var rolig. Vi stod på en lille parkeringsplads i 2 timer, og jeg måtte gå rundt med hende, eller stå og nusse. Heldigvis kom nogle flinke folk forbi med en spand vand, samt mere wrap. Vi fik os en kæmpe oplevelse, men tror det fik os til at stole mere på hinanden! I sidste ende blev vi hentet af min mor + nabo, i naboens bil. Falck havde allerede hentet vores bil, men havde ingen til at køre hesten hjem. De tilbød dog at køre min far og jeg hjem, men så stod min nye lille hest og trailer der... Det kunne vi jo ikke bruge til noget...
Da vi ankom til stalden, gik Onice roligt ud af traileren, og direkte i boksen ved siden af en anden rød hoppe. Hun tog det SÅ pænt. Det var lige ind, hilse (ingen hvin eller sure miner), wrap og derefter undersøge boksen.

Dagen efter tog vi derop tidligt (lånte morfars bil), og så kom hun to timer på fold, hvor vi talte med ejeren af stalden. Ude på folden fik hun leget og hoppet rundt med den samme hoppe. De blev hurtigt gode venner!
Da vi tog hende ind, ville jeg tage hende ud og ride, bare en kort tur for at vise hende Sjælland. Rideturen gik fint! Hun kiggede på alt de første 10 minutter og så koncentrerede hun sig 100%. Glæder mig til at starte et eventyr med hende!

Vi har allerede haft en masse oplevelser, og syntes hun kan være lidt af et problem barn ;-) Ej jeg elsker hende simpelthen så meget, og hun er lige den hest jeg har drømt om. Hun tager alle øvelser fint, og er påbegyndt changementer og andre MB+ øvelser! Helt vildt! Tror jeg kan nå meget langt, med denne lille skønne trold :-)

-Mere kommer-
Kommentér på:
Dansk Varmblod Elmegaard's Olympic-Onice
Annonce