{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Ebjanka ox 2001

1.134 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jens H
Mand | 28 år | Oprettet: 1. sep 2015


Arabisk fuldblod (OX) Ebjanka ox

Fødselsår:
2001
Højde:
150
Temperament
En super godmodig hest, hun er meget intelligent og lærenem! Hun er en hest der elsker fart... Virkelig meget fart.. Vi har ikke stået overfor en udfordring vi ikke har kunne klare endnu! hun ved nærmest hvad jeg tænker før jeg selv gør det, og hun ved hvad hun vil, når vi først kommer stormene i terranet, ser man os først når det er for sent! ;)
dog dog dog... enhver hest har svagheder.. Biancas er indkørsler, hvor der er indkørsler er der mennesker, mennesker har mad, og Bianca elsker den Kombination!
Gangarter
Hendes skridt er meget fin.
Trav er middel, da hun traver fint når vi er på ridebane, men når vi er i naturen og på tur, ser hun helst at bruge galoppen.
Galoppen er vores bedste, hun er den dejligste hest at galopere på, vi har haft mange vilde ture hen over landskabet, og hun elsker uden tvivl at galopere, når vi træner såvel som hygger!
Stævner
Stamtavle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Ebjanka/Bianca er lidt min drømme hest har aldrig mødt en hest der har kunnet udfordre mig så meget som hende, hun er lidt min "partner in crime" da vi er meget ens, hun elsker at møde ting, og der er næsten intet der kan skræmme hende.. derimod jo farligere jo bedre! og så er hun sikker at have med sig overalt.. hun er nem at samarbejde med hun er nem at lære ting, og så er hun nok min øjesten! :-)
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Ebjanka ox
Annonce