{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Doraim 2002

1.407 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine w
Kvinde | 26 år | Oprettet: 29. maj 2011


Hannoveraner Doraim

Fødselsår:
2002
Højde:
160 cm
Temperament
Hun vil gerne være fører hest og bestemme på folden. Når hun får mad kan hun godt være sur, og hun vil helst ikke dele høet på marken. Når jeg har med hende at gøre i stalden er hun stille og rolig. Under ridning er hun frisk og vil gerne arbejde. I skoven når vi er selv er hun stille og rolig, hvis vi galopere med andre går der lidt konkurence i hende.
Gangarter
Skridt: over middel
Trav: over middel
Galop: over middel
Stævner
Ingen
Stamtavle
F: Don Frederico
FF: Donnerhall
FM: Hauptstutbuch Cleopatra

M: St. Pr. Hauptstutbuch Helena
MF: Hitchcock
MM: Hauptstutbuch Weinlese
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte hende i slutningen af sommerferien 2014. I august startede vi på TronsøSkolen. Det var et fantastik år vi havde sammen og lærte hinanden at kende. Vi lærte også rigtig meget og udviklede vores dressur meget. Nu er vi hjemme igen. Hun ser ud til at trives bedre her hjemme, hvor der ikke er så mange heste. Hun går faktisk kun med min lille pony nu.
Alligevel var hun dog ikke så glad for at komme hjem og der kun var en pony, det betød jo at man kom til at være meget selv når der skulle strigles og rides osv. Det var rigtig træls i starten, hun var meget urolig. Jeg skulle altid tage ponyen med ind når der skulle ordnes noget. Vi har øvet det rigtig meget i løbet af sommerferie, nu er det heldigvis slet ingen problemer. Hun kan simpelthen det hele selv nu.
Nu går dagene bare med en masse dressur træning.

Kommentér på:
Hannoveraner Doraim
Annonce