{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Jamie (fedtmule) 2003

808 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

nina V
Kvinde | 24 år | Oprettet: 30. nov 2012


Anden særlig race Jamie (fedtmule)

Fødselsår:
2003
Højde:
jamie er 154 cm uden sko
Temperament
Jamie har et helt fantastisk temperament!
jeg er personligt helt vild med heste med krudt i røve!
Jamie har altid energi og vil meget gerne lave nået, især hvis han skal lave nået nyt. han har et fantastisk sind. han er ikke en hest der bukker eller stejler, han bruger i stedet sin energi til træning hvor han viser sig 100%.
han er er aldrig sur værgen på rytter eller andre heste. han er meget samarbejdes villig i dressuren. han er en meget koncentreret hest som virkelig fokusere på rytters signaler.
han er dejlig at have med på tur og i byen, han er stille og rolig. dog er han ikke så tonmodi når man skal vente for rødt. når han for lov til at stække ud i galoppen på marken er han stadig fuld styrbar. (tænd og sluk hest) han er en meget coel hest, men når han bliver bage slatter han ud som bambi på glat is.
han vil meget gerne være føre hesten på folden, men er også villig til at indgå kompromi hvis han får alle hopperne <3 på tur viser han sig ikke som føre hest han kan sagtens ride barest, han er ikke sur og han kan både ride med og uden andre.
God som dagen er lang!
Gangarter
skridt: jeg vil sige hans skridt er alminelig han har en dejlig flydene skridt og træder godt ind under sig og over eget spor. han her en rolig med fremadgående skridt.

trav: han har en helt fantastisk trav! en stor og flot gang med store benløft. men den er dsv. meget svær at side i. men rigtig lækker!

galoppen: også en stor og fyldig gang. han har en rigtig sofa galop :-) han har dog ikke så mage muskler i genparten i nu så han har svært ved at holde en samlet galop men det skal nok komme.
Stævner
1. stævne (sløjfe spring i amager lands rideklup) 50-60 cm
4 fejl i første runde da han stoppede fordi der var geder ved siden af.

2.stævne (sløjfe dressur i Tømmerups sports rideklup) 2 gange LD program.
2. og 4. plads, 63% og 64%

3. stævne (sløjfe spring i Tømmerups sports rideklup) 40 og 50 cm
disket i 1. klasse da han ikke ville nerme sig pynten i den ene ende hvilket gjoede at vi ikke kunne komme over de spring der stod der nede.
2. klasse fik han kikket på pyntet så og så sprang han hele banen, men der fik vi dog en bom, fordi de var så lave så han ikke ville løfte sig ordenligt :-(

man jeg er godt tilfreds med ham og han udvikler sig hurtigt
Stamtavle
Moren er dansk varmblod på omkring 168 ca. som var brun med en enkelt sok.
Faren er Hatting Claus som er en welsh cob hingst.
Køn
vallak
Bemærkninger
jeg fik ham den 26-07-15 <3<
jeg brugte den først uge med ham fra jorden for at vinde hans tilid. men allerede dagen efter han var ankommet vrinskede han da jeg kom og det har han gjort lige siden :-) lige pt rider jeg meste dressur på ham (undervisning to gange om ugen) og spring undervisning 1 gang. og jeg løs springer om også en gang om ugen. vi springer meget småt her i starten da han magler lidt teknik. han skal rides være dag ellers er han næsten ikke til den næste. mit mål er også at komme ud og ride distance på et tidspunkt.

et lille fax om ham: hans højre næsebord sider højere en det vænstre.
Kommentér på:
Anden særlig race Jamie (fedtmule)
Annonce