{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) Vedkiær's rufus (Tidligere hest) 2010

1.203 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

JP The farrier
Kvinde | 41 år | Oprettet: 17. sep 2007


Welsh Cob (sec D) Vedkiær's rufus (Tidligere hest)

Fødselsår:
2010
Højde:
Ca. 155
Temperament
Verdens gladeste gadedreng! Han er sådan en hest man bliver glad af at være sammen med -altid ørerne fremme og venlig! <3
Temperamentet er typisk welsh cob, vågen, opmærksom men fornuftig -nem at tænde og slukke.
Gangarter
Ganske racetypiske gangarter, jordvindende og med høje knæløft og god haseaktion.
Stævner
Engelsk rideklasse "First Ridden" til Mountain & Moorland arrangement på Store Hestedag 2016 = 1. plads

Engelsk rideklasse "Open Ridden" til Mountain & Moorland Wintershow 04.03.2017 - 1.plads med 90 ud af 100 point.

Eksteriørbedømmelse (5 års vallakker og ældre) til Mountain & Moorland Wintershow 04.03.2017 = 1. plads med 40 ud af 50 point.
Stamtavle
F: Storhaugs Sir Thomas
FF: Nebo Thomas
FM: Brynithon Sea Breeze
FFF: Nebo Brenin
FFM: Tewgoed Janet
FMF: Thorneyside The Terminator
FMM: Rhiwamoth Rosebud

M: Aberlour Rosina
MF: Menai Sparkling Omega
MM: Dorthealyst Radiance
MFF: Nebo Daniel
MFM: Menai Lady Corona
MMF: Dyfnog Valiant
MMM: Synod Rarity
Køn
Vallak
Bemærkninger


Jeg har haft adskillige welsh cobs gennem tiden, men især min første welsh cob som jeg fik i en alder af 15, har været dén der har gjort allerstørst indtryk på mig af samtlige heste jeg har haft mellem hænderne. Gennem årene har jeg nok ledt efter en der kunne matche ham, men ingen har været så meget som i "nærheden af ham".

Jeg er medlem af en welsh-facebookgruppe og her dukkede et opslag op -ikke rigtig en salgsannonce som sådan, men en ejer af en fantastisk welsh cob søgte efter en helt bestemt person, der kunne have mod på at få noget godt ud af hendes 5-års gadedreng.

Da jeg så ham her var det som at se en re-inkarnation af Tango -så vildt hvor de ligner hinanden i bygning og sind! Jeg var helt elendig for skulle jo først have ny hest til næste år -og spare op! Men ejer havde skrevet i opslaget at et lån også kunne komme på tale, så efter en del overvejelse kontaktede jeg hende og fik truffet aftale om at se på "Rufus".

Da jeg så ham fik jeg det vildeste sug i maven -og der skal dælme noget til før dét sker når jeg ser på hest og turde næsten ikke håbe på at han kunne være DEN jeg havde ledt efter så mange år!


Jeg kom op og hold nu fast, hvor var det en FED fornemmelse! Ahmen altså! Han har sådan en skøn gang og er så lækker at være på, hvilket er temmelig altafgørende idet jeg har en smadret lænd. Dog er han jo en 5-års gadedreng og ejer har hverken tiden eller modet til at gøre noget ved ham, hvilket også lod sig mærke. Når han skal have lidt fart på, ja så kan han godt give nogle hop (hvilket ejer absolut ikke er begejstret for) og Rufus blev så glad, da han fik lov at trave over nogle bomme, at han slog i nogle bukkespring.


Jeg skulle også se om han havde lysten og talentet til at springe og vi tog op og kiggede på ham igen og han blev så løssprunget med stor glæde og han sprang den ene og den anden vej -for ham var retning ligegyldigt, bare han fik lov at spæne over springene! Jeg prøvered ham igen bagefter og jep, stadig SOLGT! Jeg måtte have ham! Rufus havde verdens sødeste ejer, der kunne se at vi klikkede helt fantastisk og selvom hun var VIRKELIG ked af at skulle skille sig af med ham, havde hun en god fornemmelse i maven. Hun indvilligede endda i at sælge mig Rufus på særdeles fordelagtige vilkår og med hjælp fra familie kunne vi få enderne til at mødes! Uden disse fantastiske mennesker, havde jeg ikke stået i denne heldige situation!

Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) Vedkiær's rufus (Tidligere hest)
Annonce