{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Oliver - Solgt 2002

2.942 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marlene N
Kvinde | 32 år | Oprettet: 9. jan 2007


DSP Oliver - Solgt

Fødselsår:
2002
Højde:
Han er 153 cm, selvom han er en DSP.

Målt igen den 7. marts 2009 : 154,5 cm (:
Temperament
Han er en hest som er meget opmærksom.
Gangarter
Skridt: Han træder godt indunder sig, dog er hans skridt lidt langsom.
Trav: God bevægelig, træder rigtig god indunder sig.
Galop: Under forbedring. I øjeblikket har han ikke muskler til at holde den, men den er god og rummelig når han kommer godt igang.
Stævner
Ingen, og det bliver vidst heller ikke til nogen.
Stamtavle
F Cannon SPH 103 DK
FF Cansas SPHE 65 DK

M Palina
MM Palino
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg købte Oliver den 17/5 - 05 , han var bare hesten som jeg havde drømt om :'D Da vi købte ham var han trafik/ ryttervan ellers ikke andet, men nu kan han bare rigtig mange forskellige ting. i starten var han bange for stort set alt, en lilla blomst i græsset var farlig og der måtte springes, men den dag i dag er en lille blomst da lige meget. Vi er dog ikke kommet over vandskræk endnu, hvis jeg ikke sætter mine fødder i vandet, så gør han absolut heller ikke :P Muskler havde han ingen af da vi købte ham, men nu er han fyldt med dem så lidt stolt er jeg dog :P Jeg har ham opstallet på en gård der hedder Nøddeholt, det er mærmest mit nr 2 bo sted.
Jeg startede på efterskole i Januar 2005 , men da hverken jeg eller Oliver trives der besluttede jeg mig at tage hjem. Der var nogle der havde slået ham i hovedet på skolen, og han var ekstrem sky overfor berøringer i hovedet, det tog mig omkring et halvt år inden at jeg kunne rører hans hoved uden at han trak sig tilbage. Han er en meget tillidsfuld hest, og er mest tryg hvis man går nede på jorden istedet for at sidde på ryggen af ham, han er en utrolig samarbejdsvillig han gør alt hvad man siger, i hvert fald så godt som han nu kan. Jeg har aldrig rigtig haft nogen til at undervise mig, så alt det som han kan nu er hvad jeg har lært ham, og er rigtig stolt for han er virkelig dygtig. Jeg har haft ham med på et kusus hos Ute Lehman, og gal man hvor var han dygtig efter den dag har vi begge lært rigtig meget , han er den mest tolmodige hest at have med rundt forskellige steder. Hvis man stiller ham i "statue stillingen" Så står han der bare og kigger lidt rundt.
Det bedste der er sket for mig, er virkelig at have fået ham <3 Han kan virkelig gøre en dag noget helt specielt :) Elsker ham og længere er den ikke <3



Oliver blev idag den 19/3-10 solgt. Det har været en hård beslutning, men er sikker på at jeg har gjort det rigtige.
Kommentér på:
DSP Oliver - Solgt
Annonce