{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Vestervangs betterøv [Tidl. hest] 2011

1.836 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ditte j
Kvinde | 33 år | Oprettet: 31. maj 2006


Palomino Vestervangs betterøv

Fødselsår:
2011
Højde:
Han er målt til 138 ved professionel ponymåler, og det forventes at han holder kat 2 målene, og ender på 140
Temperament
Betterøv er generel cool og rolig i al omgang, han efterlader altid et godt indtryk med hans kærlige og rolige sind :)
Gangarter
God skridt

Travens fulde potentiale har vi endnu ikke fået at se, men den er god taktfast, kunne godt ønske lidt mere rummelighed og elastik.

Det samme gælder galoppen, der vil beregnes som middel, men med styrke og balance skal der nok kunne rides noget mere ind i den dejlige pony.
Stævner
Ingen endnu
Stamtavle
Far: heimdals Golden Guarentee

Mor: Dream Dancer
Køn
Vallak siden han var 1 år gammel, så ingen hingste tendenser.
Bemærkninger
Betterøv, som han så fint hedder, og lever op til. Er dusty's lillebror. Han er lidt mindre og mere "baby" præget. Men som sin bror er han meget nem at arbejde med og lader sig ikke påvirke af alle de ting han skal udsættes for.

Betterøv er lidt mere utålmodig og vil gerne lave en masse hele tiden. Han er opmærksomheds krævende. Men det er hans helt egen charme. Han har haft lidt svært ved at blive skilt fra brormand når vi skal lave noget... Selvom de kan se hinanden.

Derfor har jeg besluttet at vi køre på rideskolen og tilrider, så han får lært at man godt kan komme fra det vante uden problem. Og sørme ikke om bettemanden trasker lige på trailer og er det nemmeste at arbejde med i hallen... :)

Oktober: 2015

Betterøv er flyttet på rideskole og er blevet en super sej uafhængig ride pony, han har haft rytter på en 4 gange nu, og kan rides selv i skridt og trav, han er det nemmeste at arbejde med, og er meget cool omkring alt, selv en lille turbo hund der larmer og fiser rundt i ridehuset midt i træningen er ingen hindring :)

Betterøv rides nu fast 4-5 dage i ugen og han er allerede ved at blive stabil fortil og rides i alle gangarter. Han har en super balance og arbejdslyst.

Der er sket en del det sidste tid, bette har fået en laser behandling og er mildest talt fri og flyvende :)

Han har også været med på tur!

Betterøv er nu flyttet til hans kommende familie, og det var en meget glad og rørt pige der fik ham i overraskelse :) tror de går en god fremtid i møde sammen

Når betterøv er tilredet og let uddannet skal han som sin bror også sælges. Så håber at kunne finde en sød familie/barn til ham engang :)
Kommentér på:
Palomino Vestervangs betterøv
Annonce