{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Nikka Romeo 1999

465 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Athos&Nanna<3
Kvinde | 28 år | Oprettet: 14. aug 2011


Fjordhest Nikka Romeo

Fødselsår:
1999
Højde:
151 med sko.
Temperament
En super sød, tillidsfuld, kærlig bamse. Hun er sådan en der elsker alt og alle.
Gangarter
Dejlige gangarter at sidde i, især traven er skøn og stor.
Stævner
Agilitystævne m. tidligere ejer juli 2015.
- Hun skal ikke deltage i nogen stævner med os, muligvis et enkelt agility stævne eller to og måske Roskilde dyrskue.
Stamtavle
Stamtavle kommer.
Hun er renracet e. Kastanjegårdens Nick.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Hun er en tidligere dyreværns sag (har været ekstrem fed!), derfor hun har de store fedtdepoter på kroppen, dem kan man ikke komme af med, hendes hove har drillet hende, hendes øjne har næsten poppet ud af hovedet på hende, hun har haft tenderser til at snuble og ja, generelt ikke så heldigt. Tidligere ejer har gjort et fint nok stykke arbejde med at få hende på rette køl. Vi fik hende af tidligere ejer for at give hende et godt blivende hjem. Hun os skal hun være en hygge tur hest, og er primært til min mor. Men da min mor har dårlig ryg, så kan hun kun ride hende et par gange om ugen, resten af tiden har jeg hende. Vi fik hende den 5 september 2015, så det hele er lidt nyt. Men vi har kendt hende siden december 2014. Hun er smadder sød, en rigtig nussegøg der bare følger en i tyk og tyndt. Allerede nu har hun smeltet vores hjerter fuldstændig, og vi glæder os til at tilbringe de næste maaaange år sammen med hende. Hun er herlig.
Hun kan både rides med og uden bid, kan gå med håndhest, er 110% trafiksikker og så er hun simpelthen så lækker at sidde på.

Flere (og bedre) billeder kommer :-)

UPDATE MARTS 2016
Nu har vi haft Nikka i et halvt år, og sikke som tiden går! Hun havde en masse små skavanker, så har stået stille hele december stortset, og i januar kom vores massør/kst, trykkede hende godt igennem og vi fik en genoptræningsplan der lød på skridt, skridt og lidt mere skridt indtil hun kom igen. Ja fortæl det til damen, hun er blevet en hel anden hest efter hun er blevet rettet op, en mere fri gang og generelt gladere at være på, så skridt er ikke lige hendes kop the, men det må hun finde sig i indtil april. Hendes hove er også blevet rigtig pæne efter hun har fået skoene af, og hun får St Hippolyt Senior Naturmysli og det har simpelthen også hjulpet på hendes pels + hendes øjne er helt normale! Hun er kommet SÅ meget mere i bedring, det er al for skønt! Min mor er rigtig glad for hende, og vi glæder os til at hun er fuldstændig fit for fight, så vi til sommer kan nyde stubmarkerne, stranden, skoven og generelt hyggen.
Kommentér på:
Fjordhest Nikka Romeo
Annonce