{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kida [Tidl. part] 2000

580 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Lind* Lea
Kvinde | 24 år | Oprettet: 12. mar 2013


Anden særlig race Kida

Fødselsår:
2000
Højde:
148 i stang
Temperament
Kida er for det mest en meget rolig og sød pony, som man hurtigt kommer til at holde meget af. Dog er det heller ikke for sjov at der er araber i hende, og det kommer også til udtryk engang imellem. Hun kunne aldrig finde på at gøre noget ondet, hun bliver bare lidt for glad nogen gange :-) Hun er en opmærksom pony med masser af udstråling.
Gangarter
Kida har af en pony at være rigtig gode gangarter. Hendes skridt kan godt være lidt kedelig i starten, men når man kommer igang bliver det meget bedre. Hun har en virkelig god trav og galop. Dog er hun også en pony der skal rides meget frem for at yde sit maksimale.
Stævner
I løbet af 2015 vi har startede elevstævner og Fie og Pony cup på Lindegården. Der ud over startede vi også Stald Direkte cup Søhøjlandets midi cup for ponyer, hvor vi endte på en samlede 2. plads
Stamtavle
Hun er ikke nogen stamtavle, men er en blanding af new forest, araber og fjordhest.
Køn
Hoppe med stort H
Bemærkninger
Jeg er så heldig at jeg har fået lov til at ride på Kida. Jeg rider hende primært fordi min egen pony er ved at være for lille.
Hun er en virkelig fantastisk pony, som jeg meget hurtigt er kommet til at holde meget af, og jeg er dybt taknemmelig for at få lov at ride på hende.
Jeg startede med at ride Kida sommer 2015. Før det havde jeg redet hende et par enkelte gange.
Jeg fik officielt halvpart på Kida januar 2016
Kommentér på:
Anden særlig race Kida
Annonce