{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lizett [Tidl. hest] 2003

985 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Siiiimoneee
Kvinde | 24 år | Oprettet: 23. nov 2013


Anden særlig race Lizett

Fødselsår:
2003
Højde:
140 i stg uden sko
Temperament
Friskt og samarbejdsvillig
Gangarter
Skridt: over middel
Trav: Middel
Galop: Mini galop ;)
Stævner
Ingen endnu:)
Stamtavle
Hun har ingen;)
Køn
En smuk hoppe;)
Bemærkninger
Lizett er min første pony som jeg fik hjem d.1 oktober. Hun har været tilredet før, min da tidligere ejer ikke brugte hende så meget Til ridning, så har hun bare hygget sig med sin foldmakker i løsdrift i 7 år:)
Hun er en super sød og meget mad glad;)


Det vil komme mange flere billede og opdateringer om hendes træning:)

16-9-15
Så for første gang pony pigen:)
Hun var så rolig og sød:) det faldt man bare for;) samme aften senere fandt vi ud af hun skulle blive min.

1-10-15
Vi tog ud til tidligere ejer så hun kunne bliver læsset i hestetrailer - det gik super godt! Hun gik lige op i trailer. Hun stressede lidt men det var også kun 2 gang hun havde prøvede det eller noget:) da hun endelig kom til opstaldnings stedet var hun nervøs så hun fik lov at lige stresse af på en sygfold:) senere kom hun i boks.

2-10-15
Tog ud til lizett og gik tur med en anden fra gården:) hun var stadig lidt nervøs ved alle de nye ting men hun klarede alting super godt:)

6-10-15
Idag gik hun over bomme og travede over dem:) hun synes det var super sjovt!

7-10-15
Idag fik hun sadel på og så gik vi på ridebanen:) hun gik bare helt fint og hun havde vist ikke noget imod at den var på hende;)

8-10-15
Idag fik hun sadel og bidløs trense på.. Og min kæreste kunne godt "hænge" på hende uden hun blev nervøs. Snart skal der bestilles massør til den søde pony :)

13-10-15
Idag fik hun fridag:)

1-11-15
Her på det sidste er lizett stædig som et æsel eller måske værre? Men hun vil stadig nusses :)

8-11-15
Lizett blev flyttet på en ny gård.Vi gik derud så vi ikke behøvede at leje trailer osv. Det tog kun en 1 time og hun gik friskt fremad:) Hun var nem igennem hele turen.. Hun skal stå på løsdrift med en 3 andre ponyer..
Nu får hun lidt pause så hun kan falde til.

15-11-15
Ponyerne hun går på løsdrift med er ikke særlige søde overfor Lizett..Derfor har hun mange sår. Hun siger slet ikke fra overfor de andre heste.. stakkels pony :( udover det går det super godt med hendes træning. Hun stopper nærmest ikke op.. hun går friskt fremad og hun er blevet meget nemmere at have med at gøre.. Idag gik vi tur og så ind i ridehuset for at øve lidt stop signalet:)
SKønne pony;)

22-11-15
Det hele går så skønt med pony. Lizett er begyndt at få nogen pony venner.. Hun kan nu gå på træ paller og hun klare det bare så godt:)

1-12-15
Hun blev 13 år:) vi fejrede fødselsdag og hele træningen gik super godt! Hun lyttede og var bare så sød!

6-12-15
Idag var hun sød med parten men hun sparkede bare mig ned. Lorte krikke:)
I denne weekend har vi kun haft skænderier.. Hopper altså..-.-

11-12-15
Idag tog jeg hende op hun fik bare sit wrap og foder oppe i stalden Idag. Og der stod hun så og spiste i over en time:) og så kom hun på fold igen:)

24-1-16
For første gang sad jeg på hende! Efter flere år ingen har redet hende! Hun var så dygtig! stolt over hun bare tog det så flot i forhold til hun ikke er blevet redet i 7 år :)

7-2-16
I dag var det første gang vi red tur.. Hvor hun gik helt alene og jeg red:)
Nøj hvor gjorde hun det bare super godt. Da hun har det svært ved at være væk fra flokken

1-3-16
Her på det sidste har det bare været gå ture og løs i ridehus.. Hun kommer når man fløjter efter hende hvilket er super lækkert når man ikke behøver hente hende på den klamme mudder løsdrift ;))

12/6-16
Hun har nu stået det nye sted i cirka 2 ,åneder. Hun står på løsdrift med en lille shetlænder. Hun trives super godt og har taget på da hun før var blevet for tynd.

24/9-16
Kære kære Lizett jeg ved du aldrig kommer til at se dette for du kan jo heller ikke engang læse men.. At sælge dig her i dag.. se dig med din nye ejer.. det gør sgu ondt! På allerede under et 1 år er du blevet en MEGET betydningsfuld ven.. En ven jeg kunne komme til når jeg havde brug for en som bare lyttede.. Jeg træffede kun valget da jeg begyndte at komme mindre og mindre hos dig.. jeg blev frustreret over jeg ikke kunne komme til at ride på dig nogensinde.. Udover det så var mit år med dig det mest lærerige og mest betydningsfulde <3
Kommentér på:
Anden særlig race Lizett
Annonce