{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kashmir (tøsen) [Tidl. part] 2000

1.285 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frida Jacobsen
Kvinde | 21 år | Oprettet: 8. sep 2014


Anden særlig race Kashmir (tøsen)

Fødselsår:
2000
Højde:
hun er en 139 cm i stangmål.
Temperament
Tøsen er en meget rolig pony, men kan også være meget opmærksom på lyde og hurtig bevægelser. Hun kan rides af både nybegyndere og øvede, både i spring, ponygames og dressur. Tøsen kan til tider være meget doven, og ikke orker noget. sommetider kan hun godt være meget stædig, hvor hun fx. ikke altid er så samarbejdsvillig når hun skal ud af boksen.
Gangarter
Skridt: over middel.
Trav: over middel.
Galop: klart over middel
Stævner
80 cm spring metode B3 - 3. plads
70 cm 4 plads.
lc3 1 plads.
La1 A bane 1plads.
la1 B bane 2 uplacerede
80 cm roset
Stamtavle
ved ikke
Køn
Dejlig hoppe med et hjerte af guld
Bemærkninger
Kashmir Tøsen (bliver kun kaldt Tøsen) er en sød elevpony på Annebergvej rideskole, som jeg er så helddig at have part på. Jeg har haft part på hende i cirka et halvt år, og jeg kan allerede mærke en stor udvikling. Hun er blevet rigtig dygtig i dressuren, og vi er begyndt at træne PRI øvelser. Hun kan til tider være meget svær/træls at få ordenligt fremad, da hun ikke selv gør meget for det.

I spring er hun meget mere fremadgående end i dressuren. Vi springer cirka 80 til 1 meter i bane, og nogle gange også 110. Hun springer næsten alt, udover at hvis afstanden ikke passer første gang til et højt spring, ja så bliver hun en kylling, og stopper gang efter gang. Hun er i det heletaget rigtig dygtig til springning, men jeg fokusere lidt mere på dressuren, da det er det jeg tror jeg kan komme længest med, på hende.

Udover Spring og dressur, træner vi også til DM i ponygames, og jeg har allerede været til opvisning på finstrupgaard med hende. Jeg rider dog ikke selv ponygames på hende mere, da jeg hellere vil ride det på en friskere pony. Tøsen slipper dog ikke for ponygames, da der er en anden dygtig rytter som rider det på hende nu. Men efter hvad jeg har set er hun kun blevet bedre, og bedre.
Kommentér på:
Anden særlig race Kashmir (tøsen)
Annonce