{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Yazmin 2000

3.469 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Christina  F
Kvinde | 32 år | Oprettet: 11. jan 2007


Anden særlig race Yazmin

Fødselsår:
2000
Højde:
ca. 144
Temperament
Hun er på mange punkter en "cool" hest og MEGET nysgerrig. Hun skal altid helt tæt på og gerne smage på nye ting. Hun er en bestemt hoppe med meget personlighed.
Gangarter
Stævner
Jeg rider ikke stævner for jeg er gået væk fra den traditionelle ridestil da jeg fandt ud af at det ikke var noget for hverken min hest eller jeg. Jeg rider efter nogle af grundprincipperne i akademisk men jeg træner ikke efter noget bestemt som sådan men mere hvad jeg føler der kan styrke min hest så jeg skader den mindst muligt.
Stamtavle
Hun har ingen stamtavle, men jeg ved at hendes mor hed Pepsi og var en new forrest pony.
Hendes far hedder Amall og er ox araber og har stamtavle. (han er min mors hest.)

F: Amall ox 2360-M: Pepsi (NF)
MF: Tattoo-MM: Amorila
MMF:Spartacus-MMM:Topaz
MMMF:Espartero-MMMM: Aleksota
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Da jeg fik Yazmin, var hun 4 år og hun havde kun gået på folden og hygget sig med sin far, som så selvfølgelig er vallak nu. Hun var på det tidspunkt ikke tilredet. Jeg var selv 12 år på det tidspunkt, og havde mest redet på rideskole heste og så passet et par rolige heste, så i starten var hun en lidt stor mundfuld for mig, men det var bare hende jeg ville have. Andre siger tit, at de ikke rigtig forstår hvorfor, jeg valgte en hest med sådan et temperament. For hun er ret sur engang imellem, men jeg synes på en eller anden måde, at det giver hende en større personlighed. For jeg synes, hun har en kæmpe personlighed, og der er ikke nogen mennesker, som skal bestemme over hende.Jeg går ind for naturligt hestehold og jeg vil hellere være leder for hesten, end bestemme over den. Jeg mener at det er vigtigt at vi tænker over om vores hest er stærk nok til at bære os på ryggen for det er de ikke bygget til fra naturens side af. Vi er nødt til at træne dem på en måde så de får muskler til at bære os.
Jeg arbejdede selv med Yazmin indtil vi begyndte at få lidt dressur undervisning, så vi kunne få det hele lidt mere på plads, så vi kunne komme i gang med at ride nogle stævner. Jeg fandt dog ret hurtigt ud af at det ikke var noget for os.

I uge 48 i 2007 var Yazmin og jeg i praktik hos Louise Bach-Holler. vi lærte en masse og det var bare et super fantastisk sted at være:) Det var helt klart noget jeg gerne ville gøre igen.
Det var på det tidspunkt at det gik op for mig at det ikke var dressuren vi skulle fortsætte med. Det vvar som om at Louise fik mine øjne til at åbne sig for en helt anden hesteverden for mit vedkommende på det tidspunkt.
Hun er blevet meget gladere og jeg kan mærke at hun holder mere og mere af mig for førhen når jeg kom ud på folden gik hun sin vej. nu kommer hun travende hen til mig og følger mig hvor end jeg går hen. det er bare kanon dejligt. håber på snart at få taget noget nye billeder hvor vi træner og rider bidløst:D

vi har lige været på kursus hos Louise Bach-Holler. Det var rigtig sjovt at vænne tilbage og vise hvor mange fremskridt vi har gjort og så fik vi en masse ny inspirration som vi er i fuld gang med nu :D

Jeg har efterhånden været på en del kurser med Christina Holmbæck og jeg synes nu at jeg har fundet vejen frem. Det er vildt spænende hver gang og vi knokler på med at få skabt nogle af de gode muskler så hun kan bære mig uden at få ondt.

Jeg blander efterhånden træningen mere og gør det som føles rigtigt for min hest og jeg.
Kommentér på:
Anden særlig race Yazmin
Annonce