{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Søndergård´s wicky 2002

669 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Søndergård´s wicky

Fødselsår:
2002
Højde:
172 cm
Temperament
sød og rar :) lidt hoppet, men vi passer godt sammen :)
Gangarter
skridt: mangler lidt fremdrift :)
trav: super god virkelig langt over middel :)
galop: god opad bakke :)
Stævner
ingen med mig endnu, men det kommer! :)
Stamtavle
Køn
super køn hoppe :)
Bemærkninger
Vi prøvede Wicky ret spontant, da det var planen at vi skulle ned og prøve en anden. Men da der blev afvist og vi havde sat os op til at vi skulle ud og prøve hest, så ledte vi på alle hestesider, og pludselig så vi Wicky!
Vi kørte ned for og prøve hende, og blev mødt af de mest imødekommende og rare mennesker, vi red og hun var simpelthen så skøn, min søster skulle springe hende og det gik super godt! Ejerne gik derefter ind så vi kunne få en fornemmelse af hende uden de stod og kiggede, og vi passede super godt sammen! Det var ikke det hun kunne som jeg faldt for, men da vi kom ind i stalden lagde hun sit hovede ned på min skulder, og så var jeg bare helt solgt! <3 <3

Nu har jeg haft hende i en måned og hun er så sød, det går rigtig godt men vi er stadig igang med og lære hinanden og kende. Vi bruger meget tid på og longere og jordarbejde så vi får et godt bånd til hinanden.
Vi har også redet nogle ture og der er hun også bare super skøn! Hun har aldrig travlt eller noget, hun tager det hele helt cool! OG ved godt når hun skal have fart på ;)
Der skal nok komme mere tekst når jeg har lært hende bedre og kende <3


***Opdatering 12/3-2016***
Wicky er super skøn, vi er heldigvis flyttet fra stedet hvor de ikke gav hende mad, så nu er hun på fedekur (det elsker hun) haha..
Det er også derfor man kan se på billederne hun har tabt sig, men det er på vej til og blive bedre og man kan allerede se det på hende, hun nyder al forkælelsen med godbidder gulerødder og alle lækkerierne.
Ridningen går super, og hun er meget arbejdsglad, og de dage hun ikke lige kan koncentrere sig, så rider vi en tur i stedet. Hun er en lille forkælet prinsesse. Og jeg elsker hende allerede! Hun er et af de bedste valg jeg har taget i mit liv, sammen med Beauty<3 Og glæder mig til mange flere fantastiske stunder med de to.
Vi er igang med og overvinde hendes skræk for vandpytter, det er hårdt synes hun, men meget sjovt hvis man må galopere igennem dem :)
Jeg begynder og prøve og huske og opdatere en gang om måneden! Og der kommer billeder løbende :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Søndergård´s wicky
Annonce