{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Tulle 1996

385 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida M
Kvinde | 22 år | Oprettet: 23. dec 2013


Shetlænder Tulle

Fødselsår:
1996
Højde:
Ca. En meter
Temperament
Rød Hoppe
Gangarter
Tjaa....som en shetter ;)
Stævner
Ikke her og heller ikke hos tidligere ejer
Stamtavle
Ja
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Tulle er en lille dame som vi hentede for knap et år siden sammen med sin makker Marco på en lille fold på møn hvor de havde stået i knap 8 år uden optimalt foder, smed eller dyrlæge så det var lidt af en mundfuld at få hjem.

Nå historien om hvordan Tulle endte på Falster.
Jeg havde siddet flere gange og kigget efter nogen "klappe" ponyer da jeg på det tidspunkt ikke mente jeg havde lysten til at ride men bare samværet med dyrene, jeg faldt så over en annonce med 2 små finurlge ponyer som jeg til sidst blev enig med mig selv om at køre over og se på, da vi så kom der over en blæsende, kold vinterdag, gik jeg ind på folden og kunne godt se der stod noget nede bagerst på folden bag et lille grisehus (et lille stål skur man bruger til svin) da jeg så kom der ned kom der først en lille hvid pony frem som viste sig at være en MEGET underernæret lille Marco og bag ham en lille forskræmt, langhåret tynd shetter pige som man knap kunne røre.

Der var ingen tvivl! De skulle bare med hjem, koste hvad det ville.
Vi snakkede meget frem og tilbage om pris og min kæreste fik så forhandlet dem ned, vi kørte så hjem og gik i gang med at finde en trailer hvilket viste sig ikke at være sådan lige til, det tog mig nogle dage at finde en trailer. Da vi så langt om længe fik fundet en trailer blæste det selvfølgelig helt vildt, men hentes det skulle de så vi kørte mod møn og fik dem da også ind i traileren efter en mindre kamp, så nåede vi Falster og de små var hjemme.
Så var det ellers dyrlæge og smed.
Dyrlægen kom og der blev givet den helt store tur.

Det var i lang tid meget svært at komme til Tulle da hun var meget bange for så vel mennesker som andre dyr.
Vi (mig og Ida, Ida et Tulles og Marcos part) startede forsigtig op med godbider når vi skulle have grimen af og på og det tog lidt tid men da isen først var brudt gik det stærkt.Tulle var efter sigende rå og kunne intet efter hvad manden vi købte hende af fortalte, men det viste sig ikke at være rigtig, Ida var den første der satte sig forsigtigt op og det var Tulle enlig ligeglad med, hun er faktisk blevet ret kølig overfor det meste.
Men den dag i dag efter en masse kærlighed, mad og omsorg har vi en fantastisk børne pony og en super stabil kørepony med et hjerte af guld.
Kommentér på:
Shetlænder Tulle
Annonce