{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Frederiksminds estel 2012

1.093 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dorthe Tirsvad S
Kvinde | 31 år | Oprettet: 20. sep 2010


Oldenborg Frederiksminds estel

Fødselsår:
2012
Højde:
168
Temperament
rolig
Gangarter
hun har nogen fin gangarter af en 3 åre
Stævner
kommer når hun er klar
har være ud og prøve kræft med en lc 2 og lc3
Stamtavle
Køn
hopper
Bemærkninger
eyeis som hun bliver klar i havdagen. hun er sød og nem at har med at gør. der har ikke være nå jeg ikke skulle klar. hun har et godt hoved. jeg har haft hende i 5 dagen hun og vi kan gå ude der er nogen der. kun kan ikke når da hun kommer til mig. hun er dejligt. jeg har fnug mit match. :)
det går så fin med hende. hun er en hest der ikke sige nej tak. hun vil gøre alt får sig rytte. det er så dejlige at har så en hest.

den 27-28-29/5-2016
vi har være en tur på gl. Estrup til dyrskub. eyeis var super fin ikke den beste hopper. man det er ikke det der tal. eyeis hold jo fødsledrag der ned om løndag. så hun kun ikke bliver fat be en det.
elsker det pige. :) <3

den 26/6-2016
bliver min smukke hopper kåring med 8 i helhede. kan kun være glad få den smukke hest. hvad skulle jeg gøre ud hende. elsker dig. vor af på jorden.

den 4-5-6/7-2016
eyeis har være med på military kursus før første gang. og hun to det med en stiv arm. kan kun være stole af hende. hun se ikke nej tak. hun skule jo lige hen og kid på ting. men eller være der ikke nå.
elsker dig elsker eyeis

den 26-27-28 maj
vi har være til gl. estrup dyrskue og det gik super godt. hun bliver den bastes hoppe en for race og den anden bastes af alle hoppe på skue. så kan kun være glad for hende. <3
Kommentér på:
Oldenborg Frederiksminds estel
Annonce