{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Heðinn 1993

1.432 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah E
Kvinde | 32 år | Oprettet: 12. jan 2007


Islænder Heðinn

Fødselsår:
1993
Højde:
137 cm
Temperament
Heðinn er en meget temperaments fuld hest. Han kan være meget "oppe at køre" og for at han kan slappe af, kræver det han stoler på rytteren. Han kan være ret fræk, men når man først har sat sig igennem overfor ham er han simpelthen så sød og samarbejdsvillig. Han elsker at arbejde og han er utrolig lærenem.
Gangarter
Heðinn har nogle flotte gangarter. I tölt har han lækre rummelige bevægelser og flot forbensaktion. Han kan dog finde på at stive sig hvis han bliver stresset. Han har en stor smuk trav med høj benaktion og svæv og han kan gå meget hurtigt. Hans skridt kan være god, men det sker nogle gange (især til stævner) at han stiver sig og går ret trippende.
Hans galop er god med igen flot forbensaktion. Den har dog tendens til at blive lidt "flad" hvis man ikke driver ham nok bagfra.
Stævner
Jeg har deltaget i mange stævner med Heðinn især i Nordjylland. Vi har ofte klaret os godt og været med i finaler. Vi har primært redet stævner i lokalklubbenerne Hekla og Tvistur og vi har deltaget i St. Bededagsstævnet 2-3 gange mener jeg.
Stamtavle
F: Stigandi fra Hvolsvelli
Køn
Vallak
Bemærkninger
Heðinn er en virkelig dejlig hest og han er en fornøjelse at ride på. Ved hånd er han også rigtig dejlig og han nyder at blive striglet og ordnet. Han er nem at læsse og ikke bange for trafik. Faktisk er noget af det eneste han er bange for fyrværkeri og det er der jo heldigvis kun i en begrænset periode.
Jeg holder virkelig meget af ham.
Kommentér på:
Islænder Heðinn
Annonce